Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt az exem?
20 hónapig voltunk együtt, kétszer már szakított korábban, mert szeretett, de nincs meg a tűz és csak azért maradt velem, mert sosem volt jó alkalma a szakításra.
Most is ez volt. Már hónapokkal korábban haverokkal lefoglaltunk egy olaszországi nyaralást. Miután hazajöttünk, szakított. Azt mondta, már a nyaralás előtt akart, de egyikünkét se akarta elrontani. Meg megsajnált, mert nélküle senki vagyok, elveszett. PLusz elég kínzás volt neki ez az idő, már az is idegesítette, ha megszólaltam.
2 hét múlva költözik ki Ausztráliába. Minden másnap rámír, hogy h vagyok. Amikor meg kiderült, hogy egy sráccal volt egy egyéjszakásom, kiakadt, és azt mondta, hogy nekem semmit sem jelentett a kapcsolatunk. Meg hiányzok neki és rájött, hogy ha kiköltözik, soha nem fogunk többet találkozni, és emiatt nagyon szomorú.
Miért csinálja ezt?
22L
Tudnátok nem egymondatos hozzászólásokat írni, indokolva?
Köszönöm :)
Jaj, te 22 éves leányzó, ezen mit kell többet magyarázni?
Nem szeret már, nem akar veled együtt lenni, de a férfiember nem égeti fel maga mögött a hidat, ha visszavonul. Értsd már meg ennyiből ;)
Oke. Akkor hosszabban:
A kedves exed ugy gondolja, hogy nem akar vegervenyesen megszakitani veled minden kapcsolatot. Hogy miert? mert akkor van valaki, aki ugrik neki, ha barmifele segitseg kell, valamihez, amit kulfoldrol nem lehet elintezni. Ha latogatoba jon haza, nem kell masik not beujitani, megvan a regi, aki mar "jol bejaratott". Nameg nem mellesleg, ha megse jonne ossze a kinti elet, akkor hazajovetel utan siman lehet nalad logni, amig nem lesz jobb.
Eleg reszletes voltam most? 2. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!