Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ez 3 hét elteltével?
Figyelt kérdés
Helyzet az hogy barátommal lassan egy éve leszünk együtt.
Na én is kaptam tőle ajándékot a születésnapomra, viszonoztam a névnapján, ismét kaptam névnapomra, de ő nem kapott semmit tőlem a születésnapjára mert nem volt pénzem.
Fel köszöntöttem és közöltem majd megajándékozom.
Július 6 án volt a névnapja. Szerdán tudnék neki venni valamit csak restellem hogy már egy olyan messze volt, meg az hogy én 1 éve egy 20.000ftos fehérneműt kaptam tőle, ő meg max kapna tőlem egy 6.000ftos pólót. Azért gondoltam hogy póló, mert nagyon sóher magára.
2014. júl. 27. 22:25
1/2 anonim válasza:
Szerintem egy ajandeknak nem a pénz beli érteke a lenyeg hanem az eszmei!!! Szivbol adod neki mert szereted! :) én pl sose kaptam barátomtol semmit mindig én voltam aki meg lepte vmi aprosággal mert nekem elég volt csak a szeretette :D
2/2 anonim válasza:
csináld ugy mint ha elfelejtetted volna. és most jutott eszedbe hogy odaadd, de már rég megvetted csak úgy eltetted hogy most találtad meg. a poló jó attól hogy nem méregdrága. (mondjuk egy polójért 6000? inkább 3 polót) egy közös képet vagy tortát vagy valamit még vegyél vagy csinálj mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!