Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik jön be inkább a pasiknak, ha egy csaj elérhetetlen és minden nap meg kell érte küzdeni, vagy ha odaadó és figyelmes, de nem tapadós?
2.
Az 1-essel csak kikergetik a pasikat a világból aminek csúnya vége lesz.
"frankón vannak olyanok akikért mindennap meg kell küzdeni? azt mi abban a jó? mármint a srácnak.."
Olyan lányt tudnék elképzelni, aki önállóbb, visszahúzódóbb típus és a figyelmét kell mindennap felkelteni valami érdekességgel.
Én az utóbbi vagyok, de úgy érzem, h a pasim mindig azok után fut, akiket nem kaphat meg, és miden napja egy hajtóvadászat...
Persze elegem lett... de ha belegondolok, lehet, h elrontottam, h nem voltam elég távolságtartó... Pedig mindig hagyom a maga útját járni, és nem hívogatom, nem zaklatom...
az elérhetettlen nőket csajokat nem szeressük igazán max ha nagyon szép megjelenünk velük de más nem
mégjogy mindennap megküzdjünk érzük persze melo után még az is na neeee :-o :-( :-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!