Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy bulizos pasi és egy visszahúzódó csaj kapcsolata mennyire működhet?
emberfüggő!
én is bulizós vagyok és a csajom meg inkább otthonülős
semmi problémája nincs ezzel
Több dologtól függ:
Ha a lány is kibontakozik, és akár együtt is eljárnak bulizni, akkor szerintem simán. Ha a lány nem érzi jól magát bulikban, de nem fogja vissza a srácot, és "elengedi egyedül is", anélkül, hogy valóban féltékenykedne, akkor sem lesz gond.
Az a baj, hogy a visszahúzódó emberek nagyon túlmisztifikálják ezt a buli dolgot (tudom, velem is ez volt) pedig semmi extra nincsen benne. Alapvetően bizalomra és önbizalomra van szüksége a lánynak, ahhoz, hogy ne legyen gond, és megfelelő és jogos kompromisszumok születhessenek a bulizással kapcsolatban. Működhet, ha mindkét fél érett.
Ha van őszinteség és bizalom, akkor miért ne működhetne? :) Szerintem simán, csak ehhez két megfelelő személyiségű ember kell.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!