Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szióka! Szerintetek a pasinak vagy a csajnak kell a lakást takarítania?
"Szióka!"
Aki akar.. Vagy mindenki maga után?
én jobb szeretek egyedül takarítani mint közösen de elméletileg a házimunka megosztása az ideális
lány
Szerintem a nõ dolga a takarítás. Nagyon irritál amikor egy pasit látok takarítani. Kiakadok ha a párom próbál segíteni mert egyedül szeretem csinálni. Inkább csinálom órákon át csak ne zavarjon közben senki.
Gondolom a feministák majd lepontoznak. :D
19/L
Utolsó, akkor legyél nyugodtan cseléd:D
Egyébként ha mindkét fél dolgozik ugyanannyit, akkor egyenlő arányban osztozzanak a házimunkán. 50-50.
Ha egyik többet dolgozik mint a másik (pl 8 órát a nő, 12 órát a férfi)akkor mondjuk 60-40 legyen az arány.
Ha az egyik fél otthon van pl gyerek születése után, akkor minden házimunka legyen azé aki otthon van, de a másik se hagyja szét direkt a cuccait pl, csak mert úgyis a másiké a házimunka: magyarul ne legyen k...csög.
Szerintem érdemes megbeszélni a dolgokat..
pl nálunk le van beszélve hogy én mosogatok, ő törölget
illetve már az elején megmondtam neki,hogy nem vagyok a csicskája, de szerencsére ilyet ő se gondolt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!