Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg lehet egy ilyen pasinak ilyen barátnője? Elrontottam valamit hogy nem jöttem össze vele?

Figyelt kérdés
Ismerkedtem egy fiúval, nagyon aranyos volt, szimpatikus is, de csak barátnak, mert hát nagyon vékony volt, meg ilyen túl aranyos, kicsit határozatlan és nem nagyon jött be. Így csak barátok maradtunk, de azért próbálkozott, aztán eltűnt, most egy fél év után találkoztam vele és nem akartam hinni a szememmel, baromi csinos barátnője volt mellette. Szerintem nem illenek össze, meg nem nagyon hiszem hogy ők együtt vannak úgy. Nem lehet hogy valami fizetett nő?
2014. jún. 12. 23:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
lenéző vagy!!
2014. jún. 12. 23:01
 2/15 anonim ***** válasza:
86%
Ásd el magad.
 3/15 anonim ***** válasza:
Kissé kamuszagú kérdés...
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
te egy féltékeny rib4nc vagy, na és ez ami tényleg irígység , szopóka nyalóka kislány ő már boldog ember és nem veled, ennyi a történet :DD
2014. jún. 12. 23:02
 5/15 anonim ***** válasza:
ja eléggé
2014. jún. 12. 23:02
 6/15 anonim ***** válasza:
Ha nem jött be annak idején, akkor már ne ezen rágd magad.
2014. jún. 12. 23:05
 7/15 anonim ***** válasza:
talán ő nem a külseje miatt van vele, hanem mert szereti...
2014. jún. 12. 23:06
 8/15 anonim ***** válasza:
mert ? lehet egy bányarém vagy
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Azt írtad, h aranyos... A belső átsugárzik a külsőn.

Egyébként honnan tudod, h a lány nem látja szépnek. Lehet, h ő az esete. (Pl engem is jó csajnak tartanak, és sokan nem hiszik el, h bejön, ha valakinek nagy pocakja van...)

Valahogy a külső alapján kb 10-13 éves koromig lettem szerelmes, utána átfordult és ma a kisugárzás a meghatározó.

10/15 anonim ***** válasza:
Na, most össze akartál jönni vele, vagy nem? Mert az elejéből az derül ki, hogy nem is jött be neked, míg a vastagbetűs részből az derül ki, hogy sajnálod. Önmagadnak mondasz ellent a kérdésedben.
2014. jún. 12. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!