Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg lehet egy ilyen pasinak ilyen barátnője? Elrontottam valamit hogy nem jöttem össze vele?
Figyelt kérdés
Ismerkedtem egy fiúval, nagyon aranyos volt, szimpatikus is, de csak barátnak, mert hát nagyon vékony volt, meg ilyen túl aranyos, kicsit határozatlan és nem nagyon jött be. Így csak barátok maradtunk, de azért próbálkozott, aztán eltűnt, most egy fél év után találkoztam vele és nem akartam hinni a szememmel, baromi csinos barátnője volt mellette. Szerintem nem illenek össze, meg nem nagyon hiszem hogy ők együtt vannak úgy. Nem lehet hogy valami fizetett nő?2014. jún. 12. 23:00
11/15 anonim válasza:
hah, valóban.. jól mondja az előző..
nem rontottál el semmit, megmentetted az életét magadtól.
12/15 anonim válasza:
"egy ilyen pasinak" - most úgy írtad le őt, mintha ő valami kis félresikerült sz*** lenne. szégyellhetnéd magad, ennyire tartasz egy embert. hogy miért nem döglik meg az összes "ilyen pasi" egyedül, pár nélkül, a sok hülye, mi? Mert csak te úgy gondolod.
13/15 anonim válasza:
Ha neked nem jött be mint férfi, csak rendesnek találtad, akkor nem rontottál el semmit. Egyébként meg úgy lehet a srácnak jó csaja, hogy a csajnak másak a preferenciái, mint Neked. Olyan csaj pl., akivel macsó srác kicsit csúnyán bánt, jobban tud értékelni egy kedvét leső srácot.
14/15 anonim válasza:
Nem rontottál el semmit.A pasi szebb csajt kúrogathat, úgyhogy biztos hálás neked.:)
15/15 anonim válasza:
Dehogy, nem rontottál el semmit. Sőt a pasi hálás lehet neked, amiért olyan barátnője van, aki nem csak akkor akar összejönni vele, amikor látja, hogy kell egy jó csajnak. Szimplán az irigység beszél belőled, mert a pasi mással van, aki ráadásul szebb is mint te. Velem is volt hasonló szitu, az egyik exemmel egyszer véletlenül összefutottunk egy olyan csajjal, akivel ő előtte próbálkozott, de a csajnak nem kellett. Na most a csaj hozzám képest...had ne mondjam. Akkora szemekkel nézett, aztán jót röhögtünk a barátommal az egészen, valószínűleg ők is hasonlóan tettek. Ja és a "tényleg lehet egy ilyen pasinak..." nagyon undorító megfogalmazás volt. Tényleg jól járt a srác, hogy anno lepattintottad. 25/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!