Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban miért nem fontos az idő múlásával a szex egy pasinak?
Huh, mintha az én párom írta volna... Döbbenetes.
Én a dolgok miben létét abban látom, ezt neki is elmondtam, mert azért sokat beszélünk róla. Szóval a nők kb. így a 30-as éveikre érnek a szexualitásuk csúcsára, ekkor fortyognak legjobban a hormonjaik, ilyenkor van hogy még a langyos szellőtől is izgalomba jönnek. Na, ez meg a pasiknál a késő tizenéves korukban van, utána jön a lejtő... A nőknél meg nem is nagyon van ilyen lejtő. Ami még erre rádolgozik az a para a nőben, hogy "te jó ég ez még lesz ennél rosszabb?" Ez pedig egy önbeteljesítő para. Ha görcsölsz rajta akkor lesz bizony.
és te komolyan tőle szeretnél gyereket? csak azért mert úgy érzed kifutsz az időből vagy tényleg nagy a szerelem?
egyébként én minden nap egyszer kétszer szeretnék szexelni, a párom meg (férfi) hetente 2 max 3szor mert versenysportoló és gyakran hullafáradt... eléggé szenvedek a dologtól :/
2es köszi a választ, biztos igazad van, csak én úgy gondolom, ahhoz képest milyen az elején volt- minden napi szex, és ami most van- havi 3-4 alkalom között lehetne találni középutat is.
3as- a kérdés jogos, de amúgy igen szerelmesek vagyunk egymásba (bár nekem az is magas kissé, ha szerelmes akkor miért nem kíván meg többször), a kapcsolatunk a többi szempontból ideális- és jelenleg úgy gondolom nem érné meg szakítani azért, mert különbözik a szexuális igényünk.
"bár nekem az is magas kissé, ha szerelmes akkor miért nem kíván meg többször"
Ó, igen. Ez is ismerős kérdés. Személy szerint azt felelem erre, hogy nem lehet lemérni a szex mennyiségén hogy milyen az érzelmi szál egy kapcsolatban, mert nem az az egyetlen örömforrás. Meg szoktam még azt is kapni, hogy bezzeg sok pasi ilyen korában, sőt még később is, nem tud betelni a párjával ezért még a szeretőjét is agyba-főbe d_gja. Hát én szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban...
Nincs nagy tapasztalatom a pasik terén (21/N), a párommal 4 éve vagyunk együtt, és igen az első év az csodás volt... ő sem igazán igényli a szexet mondjuk hvai 3-4 alkalomnál többször, de ez nagyban függ attól, hogy épp milyen hónapja van...pincér, heti 5 napot/8-9óra dolgozik (most már volt hogy heti 7 nap és 12-zett stb)... sokszor hajnali négykor megy el itthonról, és 4kor hazaér, én meg látom rajta hogy majd meg hal a fáradtságtól, nem állok neki rámászni...
Eleinte engem is iszonyatosan zavart, úgy éreztem nem kíván, megunt stb... nekem tudatosítanom kellett (és ha rád nem vonatkozik akkor előre is bocsi):
1. amit a filmekben mutatnak az film...
2. nem a mennyiség a lényeg, hanem a minőség... pl amikor meg teljesen véletlenül itthon volt 3 napot, eleget tudott aludni, akkor minden nap úgy bánt velem mint az első évben.
3. minél inkább erőltetem, annál rosszabb lesz...
Nem akarom 21 évesen az észt osztani, de el kell dönteni, hogy igen ő a szerelmem, neki ilyen igényei vannak, persze nem azt mondom hogy legyen mindenki mártír és ne legyenek kompromisszumok, de nagyban hozzáállás kérdése az egész. ha meg nem felel meg, akkor válaszút...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!