Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szereti még? FONTOS!
Figyelt kérdés
Fél éve vagyok együtt a párommal, előttem volt egy 2 éves kapcsolata. A lánnyal nem éppen szépen szakítottak, nem beszélnek, utoljára akkor hívta fel mikor truyti kavarás volt a kapcsolatunkban, és azt hittük a lány szórakozik, de akkor is szépen beszélt vele, kedvesen :/ Egy bizonyos oldalon (Nem Facebook) követi a tevékenységeit, és a lány húgának a pasijával múltkor találkozott, és beszélt a sráccal, nem tudom miről, de annyit tudok hogy a lányról. :S Azt mondja hogy szeret, együtt is lakunk, de nekem ez piszkálja a csőröm
19L
2014. ápr. 24. 12:53
1/8 anonim válasza:
Figyeld meg, hogy ezután hogyan viselkedik. De amúgy szerintem nem kell aggódnod.
2/8 anonim válasza:
Kérdezz rá és figyeld a reakcióit. Ha terelni kezdeni vagy nem ad egyből konkrét nemleges választ, akkor lehetséges.
4/8 anonim válasza:
beszéljétek meg a dolgot, ez igen egyszerű
5/8 anonim válasza:
Fél év még nagyon kevés idő. Engem aggasztana, ha még mellettem is ilyen sokat foglalkozna az exével.
6/8 A kérdező kommentje:
Elmosolyodik ha látja az utcán, együtt tervezzük a jövőt, és érzem hogy szeret, kérdeztem azt mondta már nem érdekli, de amiket tőle kapott ajándék nem dobálta ki, hanem csak eltette
2014. ápr. 24. 13:14
7/8 anonim válasza:
ne viccelj már :D se én, se a párom nem dobáltuk ki az exektől kapott ajándékokat, miért is kellene???
egyébként meg ha már valakivel együtt laksz, akkor gondolom, bízol is benne annyira, h ne lass rémeket.
8/8 anonim válasza:
Kismillió exem van, de mindegyikkel jó viszonyt ápolok. Sőt, kifejezetten rühellem, amikor valaki csak úgy képes szakítani, hogy most aztán örihari. Ebből kár lenne akármilyen következtetést levonni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!