Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen jó színész lenne?

Figyelt kérdés
Barátnőm tegnapelőtt azt mondta hogy már nem szeret annyira és szüneteljünk, persze mondtam neki hogy én szeretem stb. Tegnap beszéltünk msn-en és mondta hogy nem akart megbántani és most is sír, és hogy találkozzunk. Találkoztunk, minden úgy ment mint régen, és heves csókkal búcsúztunk. Vajon lehetséges hogy tegnapelőtt csak rossz napja volt, vagy rájött hogy mégis szeret 1 nap után? Vagy csak sajnálatból csinálta és jó színész? Azt tudom biztosan, hogy nem akar fájdalmat okozni nekem és tudja hogy mennyire szeretem. 1 hétig nem fogunk találkozni. Lehet hogy csak sajnál, és azért csinálta ezt hogy ebben az egy hétben ne érezzem rosszul magam hanem azt higgyem, hogy mégis szeret és velem akar lenni, és majd jövő héten megint előjön a "mégse szeretlek" szöveggel? Ez azért nagy szemétség lenne.
2010. jan. 10. 17:53
 1/2 anonim ***** válasza:

NEkem is volt hogy haragudtam a fiúra de mivel elutazott két hétre utazása elött kedves voltam vele még...

Majd az idő eldönti :)

2010. jan. 10. 17:56
 2/2 anonim ***** válasza:
Rúgd ki..megérdemli...mit szórakozik veled???
2010. jan. 11. 06:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!