Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párotok színész? Csókjelenet, ágyjelent?
Hát,engem ez a veszély nem fenyeget. Viszont rögtön kiábrándultam Gael Garcia Bernal-ból,mikor Diego Luna-val csókolózott. Hetek kellettek,mire rendbe jöttem :)
Ha csajjal volt,az nem "zavart",de ez negyon rosszul érintett. De ha idejönne,talán eltudnám felejteni a dolgot :) :)
nekem színész a párom, de engem nem zavar... mert csak színész... és ez azt jelenti hogy nem igazi... pasival... hát azzal még nem volt dolga :D
25/L
Nézd a jó oldalát. Megnézhetitek együtt és megbeszélhetitek, hogy veled mennyivel jobban csinálja.
Én mondjuk halálra cikizném, de én gonosz vagyok:)
Nem hiszem, hogy kiábrándulnék. Egy csók az egy csók és ezzel keresi a kenyerét...
Nagyon sokat gondolkoztam ezen a kérdésen, mert már régóta tetszik egy színész, és el szoktam játszani a gondolattal, hogy "Mi lenne ha mi egy pár lennénk?"
Természetesen tudom, hogy amikor színészkedik, abban nincs semmi érzelem, mert ez a dolga és kész, de mégis... Valamiért "nem tetszik", hogy úgy mondjam, amikor más nőkkel csókolózik stb.
Irígylem azokat, akik ezt természetesnek tudják venni, és át tudnak siklani felette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!