Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beleszerettem egy lányba mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy lányba mit tegyek?

Figyelt kérdés
Beleszerettem egy lányba akivel elég jól kijövünk viselkedésben meg ilyenben szinte egyformák vagyunk mintha testvérek lennénk.Elmondtam neki mitérzek iránta de nemmondott rá semmi konkrét dolgot.Ez most mit jelent?
2010. jan. 10. 15:29
 1/9 anonim ***** válasza:
kéreti magát
2010. jan. 10. 15:32
 2/9 A kérdező kommentje:
Mert ha tényleg nemakar semmi akkor furcsálom hogy aligvan msn-en pl de ha van akkor nekem is ír általában mindig,meg olyakat hogy jó hogy vagyok neki szeretlek ilyek....Mitcsináljak hogy kiderüljön akkor akar valamit vagy csak mint barát?
2010. jan. 10. 15:42
 3/9 anonim ***** válasza:
Én azt tanácsolom, hogy kérdezd meg kerek perec, hogy szeretne-e többet Tőled, mint barátságot, vagy nem. Semmi értelme találgatni, és kerülgetni a forró kását. Szerintem azok a lehetőségek merülhetnek fel avval kapcsolatban, hogy nem mondott rá semmi konkrétumot, hogy félénkebb, és nem tudta ezt hogy lereagálni(élőben mégis nehezebb, mint msn-en), vagy nem szeretne megbántani avval, hogy elutasít. :) Egyébként hány évesek vagytok? 17/L
2010. jan. 10. 16:28
 4/9 A kérdező kommentje:

Én 17 és Ő is nemsoká.

Jóh értem hogy nemakart megbántani bár akkoris kitalálhatott volna olyat amitől megértem hogy ok nemakar semmit de mégsem bunkó.De ha nemakar semmit akkor miért ír rám meg ilyek?Mert ugye ha nemérdekel valaki arra nemírok rá max ha ő ír rám akkor viszaírok.....

2010. jan. 10. 16:33
 5/9 A kérdező kommentje:
Nemkell ahoz erőszak szerintem én rátudnám venni de nekem nemcsak arra kell :D
2010. jan. 10. 16:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Úristen mi lesz most, talán csináljatok egy gyereket, az mégis csak valami hasznos, úgyis fogyóban a népesség.
2010. jan. 10. 17:21
 7/9 A kérdező kommentje:
Remek válasz.....
2010. jan. 10. 18:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Pedig a sexxel nagy lépést tehetsz előre ha ügyin csinálod, hogy rád ragadjon...( bár ez a baj a csajokkal) megdugják őket és akkor ráragadnak az emberre..le se lehet vakarni őket:)
2010. jan. 11. 07:27
 9/9 A kérdező kommentje:
Jü de nekem nemcsak szexre kell..... arra találok szinte bármelyik buliba valakit egy estére....
2010. jan. 11. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!