Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátom ezzel a kifogással...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom ezzel a kifogással jött, mikor feldobtam az összeköltözés témáját. Szerintetek?

Figyelt kérdés

ő otthon lakik a szüleinél,én egyedül egy örökölt lakásban(=nincs albérleti díj,se hitel)

kérdeztem,mi lenne,ha hozzám költözne.

azt mondta,nem tud,mert a szülei munkanélküliek és 100% ő tartja el őket,apja iszik,cigizik és az drága,nincs semmi spórolt pénze,és hogy mi lesz a szüleivel.

egyébként nem gáz 26 évesen szülőknél lakni?

vagy velem nem akar?

8hónapja vagyunk együtt.

kicsit meginogtam,hogy érdemes e várni rá,vagy csak kifogásokat keres és majd szakít velem nemsokára.

L25

#összeköltözés #szülőknél lakni
2014. júl. 26. 13:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
így van cuncu. abszolút nem egy a családi háttér. te nem érted meg őt, ő pedig téged...
2014. júl. 26. 14:47
 12/14 anonim ***** válasza:
Én azért elgondolkoznék a helyedben, mennyi értelme van a pároddal hosszú távra tervezni, mikor ilyenek a körülmények. Számomra elég taszító, hogy a párod ennyire partner az apja alkoholizmusában. Azt gondold át, vajon évek múlva, ha még együtt lesztek, családot szeretnétek alapítani esetleg, lesz-e értelme, ha ő majd minden pénzt hazaad a szüleinek.
2014. júl. 26. 15:40
 13/14 anonim ***** válasza:

"Te vagy egy sült paraszt mert féltékeny vagy hogy neki sikerült!"

Ja, h örökölt egy lakást, azért még tett is a kérdező? Vagy h érted, h "sikerült"? Nem veszitek észre magatokat, mekkora idióták vagytok?

Kérdező, ha erre vered magad, h "sikerült megörökölnöd" egy lakást, én sem akarnék veled összeköltözni!

2014. júl. 26. 17:31
 14/14 A kérdező kommentje:

ki verte magát arra?

tanult ember lehetsz.

2014. júl. 26. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!