Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom ezzel a kifogással jött, mikor feldobtam az összeköltözés témáját. Szerintetek?
ő otthon lakik a szüleinél,én egyedül egy örökölt lakásban(=nincs albérleti díj,se hitel)
kérdeztem,mi lenne,ha hozzám költözne.
azt mondta,nem tud,mert a szülei munkanélküliek és 100% ő tartja el őket,apja iszik,cigizik és az drága,nincs semmi spórolt pénze,és hogy mi lesz a szüleivel.
egyébként nem gáz 26 évesen szülőknél lakni?
vagy velem nem akar?
8hónapja vagyunk együtt.
kicsit meginogtam,hogy érdemes e várni rá,vagy csak kifogásokat keres és majd szakít velem nemsokára.
L25
"Te vagy egy sült paraszt mert féltékeny vagy hogy neki sikerült!"
Ja, h örökölt egy lakást, azért még tett is a kérdező? Vagy h érted, h "sikerült"? Nem veszitek észre magatokat, mekkora idióták vagytok?
Kérdező, ha erre vered magad, h "sikerült megörökölnöd" egy lakást, én sem akarnék veled összeköltözni!
ki verte magát arra?
tanult ember lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!