Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez milyen kapcsolat?
Barátommal 10 hónapja vagyunk együtt.
Mindkettőnknek ez a leghosszabb kapcsolata eddig.
Bár fiatalok vagyunk még,szóval ez annyira nem lényeg.
Na szóval, mind a ketten tudjuk,hogy igazából picit többet veszekedtünk eddig a 10hónap alatt,mint amennyit kellett volna.
És sokszor azért,mert jelentéktelen dolgokon felkapom a vizet.
De még akkor is, ha én vagyok a hibás és nem ismerem be, ő kér bocsánatot.
Tudom,hogy szeret, és ezt ki is mutatja meg rengeteg dolgot kapok tőle.
Viszont elég sokat vitázunk a szexen. Azon,hogy ő akarja én meg nem mindig.
Én már rengetegszer a fejéhez vágtam,hogy biztos,csak ezért van velem. Ő meg erre felsorolta az érveit,(amik mindig igazaik is),hogy miért nincs igazam. Igazából rájöttem,hogy tényeg igaza van, mert olyan sok szex nincs,meg annyira még talán nem is jó,hogy csak azért legyen velem. Azt mondta,hogy azért emlegeti annyit,mert hiányolja, és hogy örüljek,mert legalább így tudom,hogy kíván.
Tervezgeti, hogy amikor lehet össze is költözünk.
Mindig ő szokott hívni. Szóval törődik velem.
Csak én meg már néha az agyára megyek a féltékenységemmel, és utána meg bűntudatom van, hogy még ezért is ő kér bocsánatot,ha neki van igaza.
Mondja nekem,hogy mindenkinél fontosabb vagyok neki, és mindig az első helyen vagyok.
Csak néha annyira bekavar nálam ez a szex dolog, pár percre teljesen elbizonytalanodom,hogy mivan ha mégis csak kihasznál, de közben meg tudom,hogy nem.
Meg hát ott van az is,hogy zavarja őt,hogy eddig kivel jártam,nem ismeri és szerintem soha nem is fogja azt a pasit,de párszor beszéltünk már erről,hogy maga sem tudja,de zavarja,hogy nekem előtte volt barátom..szóval féltékeny.
Végülis,csak annyi lenne a kérdésem,hogy hogyan állhatnék le erről a témáról,mármint magamban hogy zárhatnám ezt le, hogy megértsem,hogy nem azért van velem.És hogy ne törjön rám ez az érzés néha.
Mert ő megmondta,hogy már nem fogja nekem bizonygatni,hogy szeret,mert ő tudja,hogy így van.
És hogy már egy jó pár dolog miatt ott hagyhatott volna engem,és mégsem tette mert szeret,ráadásul még ő is kér bocsánatot.(ez mind igaz is:S)
És hogyan fékezhetném magam,hogy ne akadjak ki mindenen?
Megbeszéltük,hogy hülyeségeken nem kapjuk fel a vizet.
Szeretném tartani a szavam.
:DDD
Neked ilyen a természeted...
Megbeszéltétek, hogy nem veszekedtek?! Ez egy ideig-óráig menni is fog...
Néha fojtsd magadba a szót, amikor kiakadsz valamin!!!
Számolj el 10-ig...
Előre szólok, hogy nem fog menni, mert hirtelen haragú ingerelhető személyiség vagy...
Amikor veszekednél vele, gondolj arra, hogy utána, ha igazad van, ha nem szakítani fogtok és akkor jobban hiányozna neked a barátod, mint az a kis veszekedés...
Jó nagy papucsot találtál magadnak... ;)
31/F
Már vagy 10x szakítottunk. És mindegyik kb. 2percig tartott.
Akkor csak szeret,ha ennyi mindent elnéz nekem,nem?
Én is ilyen vagyok. Hosszú ideig fog tartani a változás, de sikerülni fog. Én eleinte azt csináltam, hogy felírtam magamnak, hogy szeretem, és nem tehet róla, hogy ilyen hülye vagyok. Ez bevált. Utána már papír nélkül is sikerült fékeznem magam. Mostmár eljutottam odáig, hogy ha ki is akadok hamar meg tudjuk beszélni, ha nem, akkor komoly oka van a mérgemnek.
Mi 4 éve vagyunk együtt, ennyi ideig tartott, és még most is változok. Sikerülni fog, csak akard. Hajrá:)
Hány évesek vagytok?
(Fontos egy szempont)
Úgy tűnik te kicsit hirtelen természetű vagy, könnyen felkapod a vizet. Lehet és kell is ez ellen küzdeni, de valaszínűleg gyökerestől nem fogsz megváltozni. (Az én feleségem is ilyen, ismerős a dolog :)
Azon viszont el kell gondolkodni, hogy te miért nem tudsz teljesen megbízni a barátodban! Mi hiányzik a teljes bizalomhoz? Amíg hiányzik a teljes bizalom, addig jogos, hogy a szexet sem erőlteted. Ha teljesen megerősödik a kapcsolatotok, akkor majd annak úgyis eljön az ideje.
A teljes megerősítéssel és az összeköltözéssel viszont én még mindenképpen várnék a te korodban.
Igen,ez természetes,hogy várunk vele.
Ő is tudja,hogy még nem lehetne.Csak hát rendesen rajta van az ügyön.
Na meg én féltékeny voltam egy barátnőmre,nem tetszett,hogy beszéltek egymással,mikor hozzám készült..és aztán késett.
Aztán mondja,hogy "olyan kis hülye vagy,hogy azt hiszed h valamit is akarok tőle.Köztünk soha nem lesz semmi.
Lehet,hogy kicsit szexibb mint te,de nekem te vagy a legszebb."
Na most ez is,hogy esik? Nem szóltam rá semmit,csak vágtam egy fejet,persze nem látta,mert telefonon volt ugyebár..
Ez azért valóban durva volt egy kicsit...
És a srác helyében Én is bocsánatot kértem volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!