Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek normális a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális a barátnőm? Hogyan oldhatnánk meg a következő helyzetet?

Figyelt kérdés
Barátnőm dolgozott és gondoltam meglepem évfordulón alkalmából egy vacsorával és paradicsomsalátát, hagymalevest valamint Brassóit készítettem, nekem ezek a kedvenceim és barátnőm is szereti ezeket elvileg, mikor hazajött nem evet semmi mert kitalálta, hogy ő utálja a hagymát és inkább rendelt magának pizzát. Én ezen kiakadtam ő meg elkezdett hisztizni, egész nap neki készítettem vacsorát ő meg pizzát rendelt ez nagyon rosszul esett össze is vesztünk és azt mondta egyem meg amit főztem. Tanács ? mi a véleményetek erről ?
2014. júl. 25. 19:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Semmit nem von le a meglepi erejéből, ha előre megkérded, mit enne szivesen.

(Ez a #9 negáltja...)

2014. júl. 25. 19:35
 12/13 anonim ***** válasza:
Én elküldtem volna a jó k**** anyjába,de én sajnos beteges összeférhetetlenségben szenvedek és nem tudom befogni a pofám,ha valaki görénykedik.
2014. júl. 25. 20:32
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

En akkor is orulnek baratom vacsijanak, es ennek is belole, ha ritka sz@rul is sikerulne. :D Jogosan akadtal ki.

Szerintem rossz napja lehetett, bar ez sem mentseg az effele viselkedesre.

Vonulj el sertodotten es vard hogy kiengeszteljen. Nalam ez valik be, ha nagyon ritkan barom vagyok.:)

18/l

2014. júl. 25. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!