Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis ha azert szakit velem a parom, mert onertekelesi problemai vannak?
Pszichológushoz hiába rángatod el, mert ha nem saját akaratából megy, akkor az azt jelenti, hogy nem kész a változásra és csak a neked való megfelelés miatt menne. Vagyis a terápiának nem lenne értelme, mert 1-2 alkalom után abbahagyná az egészet.
Változni csak akkor fog, ha ő maga akarja. Jelenleg szerintem az önsajnálat dolgozik benne, ezt kompenzálja a kajálással. Gondolom nem 1-2 hónapja váltak el a szülei, mert 30 kilót felszedni ennyi idő alatt képtelenség. Ha zavarja a túlsúly, akkor az ellen neki kell tennie.
A szüleivel meg rendeznie kellene a kapcsolatát, mert enélkül nem fog tudni pozitív irányba lépni.
Gondolj bele abba is, hogy ő most nem szereti saját magát sem, ebből kifolyólag szerintem téged sem. És lehetséges, hogy emiatt mondta, hogy keress mást. Helyette ezt senki sem tudja megoldani.
Az alkoholizmus tré dolog, akkor is, ha az apja nem agresszív ilyenkor. Neki is lelki problémái vannak, mert az alkohol és egyéb függőségek mindig a realitástól való menekvést jelentik. Az, hogy meglátogatja, önmagában nem egy rossz dolog, mert nyilván kötődik hozzá, aggódik érte.
A nassolás is függőség, olyankor pillanatnyi megnyugvást érez a barátnőd, mikor ezt teszi. Viszont megoldáshoz nyilván nem vezet.
Az anyjával való kapcsolatát anélkül is rendezhetné, hogy a pasival jóban lenne, a kettő szerintem egymástól független. Ha valóban súlyos a dolog és az anyja pasija a szemébe mondta az igazságot, az nyilván fáj neki, és emiatt most biztos utálja, de ehhez szerintem hozzájön az, hogy valahol mélyen érzi azt, hogy a viselkedése gázos és saját magára is haragszik. Változást csak az fog elindítani, ha ő maga rájön a hibáira és ezen változtatni is akar. Ez a 2 dolog nélkül nem fog menni, ez biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!