Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoljak erről?
Lett egy nagyon jó barátom, és idő közben úgy alakult, h heti egyszer-kétszer lefekszünk egymással. Ez már több éve így megy.
Mind kettőnknek van/volt kapcsolata, de az enyém tönkre ment, mivel beleszerettem.
Azt mondta nekem, h ő nem így érez,nem szerelmes belém és nem fogja otthagyni a párját, mert jól működik a kapcsolat.
Viszont az egyik ismerősünknek meg azt mondta, h nagyon közel állok hozzá, és mindennél többet érek neki. És bármit megtenne értem, mivel nagyon szeret, és fél, h elegem lesz, és tovább lépek. (Ezen jót nevettem, nem hittem el.)
Egy másik jó barátja meg szemtől szembe megkérdezte, h hogy számolok el a lelkiismeretemmel? Mondtam, h nem akarom tönkretenni a kapcsolatát.
Erre azt válaszolta, h eléggé belekarmoltam már, és a haverja tönkre fog menni, mert szerelmes belém, és leszar mindent, csak velem foglalkozik.
(Ezt a pasi is hallotta, és eléggé ideges lett, h miért avatkozik bele a haverja, és tagadta az egészet))
Nem tudom, h másoknak miért mondja, h szeret, ha szembe meg nem.
Azt elfelejtettem, h én vagyok a nő.
És mindkettőnknek kb. 8 éves volt a kapcsolata, amikor megismerkedtünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!