Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Anyóséknak van valami beleszól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyóséknak van valami beleszólásuk ebbe?

Figyelt kérdés
A párommal 7 éve alkotunk egy párt,1,5 évig laktunk a szüleinél,aztán különköltöztünk,2 évet együtt éltünk egy lakásban ahonnan most ki kell költöznünk,útépítés miatt,és kisajátítják a lakást. A párom és a szülei eldöntötték,hogy visszaköltözünk a szüleihez,de én nem akarok, már próbáltam mikor ott éltem,és számomra maga volt a pokol. Felhoztam a páromnak,hogy menjünk albérletbe,azt mondta,hogy nem ő feleslegesen nem fog másnak fizetni,hisz ott a szülei nagy háza és elférünk,de én nem akarok oda menni. Azt mondtam a páromnak,hogy én inkább hagyom a munkahelyem,amin igaz nem sok sajnálni való van,mert 57.000Ft-ot keresek,nem költözöm a szüleihez,inkább hazaköltözöm az én szüleimhez,és erre a párom azt mondta,ha így döntöttem akkor elfogadja. De nem vett komolyan,mert a szüleinek erről egy szót sem mondott. Mert ma az anyja nekem mondta,hogy mostmár pakolnunk kellene lassan,és elmondta nekem,hogy ők,hogy képzelték el,hogy fogunk ott lenni,melyik szobában,stb...nem tudom,hogy nekem kell-e azt elmondani,hogy nem megyek oda,vagy a párom mondja el. Egyáltalán nem jó a kapcsolatom a szüleivel,nem járok hozzájuk,és mióta elköltöztünk tőlük 10 km-re,ők sem voltak 2 év alatt vagy 3x csak,attól nem többször. És nem tudom felfogni azt,hogy a párom,hogy akarja azt,hogy ilyen viszonnyal a szülei és közöttem ami van,ott tudjak élni. Ő mondta a saját szájával nekem,hogy nem felhőtlen a viszonyom a szüleivel. A párom 28 éves,én 25/N, ennyire anyuci szoknyája alá akar bujni...nekem ez nem tetszik. Neki ez így persze kényelmes,de engem nem néz. Egy biztos a szüleimhez fogok költözni, de nem tudom,hogy hogy adjam a tudtára a párom családjának.
2014. júl. 24. 19:01
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Jah,és azért nem szeretkezünk a párommal,csak nagyon ritkán havonta 1-2 alkalom, mert fél,hogy teherbe esek. Nem akar még gyereket. De nem tudja megmagyarázni,hogy miért nem. Bár jobb is,hogy nincs gyerek,mert ez a kapcsolat bizonytalan.
2014. júl. 24. 19:41
 12/19 ASOT ***** válasza:
Védekezésre meg nem volt elég pénz igaz?
2014. júl. 24. 19:44
 13/19 A kérdező kommentje:
Régebben nem védekeztünk,akkor nem aggódott ezen,hogy mi van ha mégis teherbe esek. Ez a dolog most pár hónapja van így.
2014. júl. 24. 19:46
 14/19 ASOT ***** válasza:

Lehet emiatt a költözések miatt nem?

Szóval 2 lehetőséged illetve lehetőségetek van:

1: találtok jobban fizető állást ahol 100-100-at megkeresitek és abból már meg tudtok élni egy kisebb albérletben, ahol meg beszélitek hogy hogyan kéne tovább és kinek , legfőképp neki min kéne változtatnia. ÉS ha sikerül akkor happy end van ha nem akkor ő megy jobbra te balra.

2: nem kínlódsz ezzel mert amúgy is sok kínlódással fog járni és kicsi az esély arra, hogy megváltozik ergo bizonytalan az egész és néha már értelmetlen és szakítotok és új lappal kezdesz----> erre voksolunk többen!

2014. júl. 24. 19:51
 15/19 anonim ***** válasza:
Ha mostanság elkezdett ennyire aggodni, hogy nehogy terhes maradj, akkor viszont lehet hogy finoman épit le.. egyenlőre menj haza a szüleidhez, és lehet jobban járnál ha uj életet kezdenél. Én biztos nem szenvedeznék egy ilyen kilátástalan kapcsolatban. Gyereket meg főleg nem vállalnék be, se lakás, se normális kereset, se nem áll ki melletted, már tényleg ehhez nagyon vaknak kell lenned, ha odaköltözöl hozzájuk.
2014. júl. 24. 19:54
 16/19 A kérdező kommentje:
Én is úgy érzem,hogy külön jobb lenne. Csak a 7 év,ez sok. Ő biztos nem fogja feladni a mezőgazdaságot,nem fog máshol dolgozni,mert ő így gondolkodik. "Nem ugrál senkinek,a magáét csinálja,az idejét magának ossza be" Hát igen ez így szép is lenne,ha nem havi 80.000Ft-ot kapna az apjától 5:00-20:00-ig,és ha lennének szabadnapjai is. De ez nem így van. Jah,és van úgy,hogy a fizetését szinte már hónap közepe van akkor adják oda neki, várják,hogy mikor kérjük,vagyis kéri a párom amit persze nem tesz,mert akkor az apja egyből mondja neki,hogy már nincs pénzünk,mire költöttük,stb...És mikor mondom a páromnak,hogy azért már illő lenne elkérnie,ha maguktól nincs eszük hozzá,hogy odaadják,akkor ez a válasz rá "Jó helyen van az a pénz ott ahol van"
2014. júl. 24. 19:55
 17/19 ASOT ***** válasza:
100%

7 év...lehet h sok.

De jobb mintha még kétségek közt élnél 5 évig, és nem lenne semmi és elcsesznél újabb 5 évet...

2014. júl. 24. 20:02
 18/19 anonim ***** válasza:

jó bamba párod van már bocsi..

Meg az anyós is.. jól befeleltem volna neki. Majd éppen az o szaros teritojét lopkodnám nem? O.o

2014. júl. 24. 20:05
 19/19 anonim ***** válasza:
Már bocsi, de ez nem kapcsolat.. a párod alig szexel veled, nem áll ki melletted, le se szarja amit te szeretnél, nem vesz komolyan... Mit keresel még mellette? ÉN csak ezt nem értem...
2014. júl. 24. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!