Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagyon nagy csalódás, ha azt hiszitek szűz a barátnőtök, de kiderül, hogy mégsem?
Figyelt kérdés
Nem áll szándékomban kamuzni senkinek. Exemmel pár alkalommal feküdtünk le, szóval tapasztalatom nagyon nincsen. Ciki, ha 17évesen nem vagyok szűz? Kulturált véleményeket szeretnék, köszönöm!2014. júl. 24. 15:59
2/6 anonim válasza:
Inkább az a ciki, ha lebukik. Ha mással volt előttem, és szeretem, ez van, le kell nyelni a békát. De ha hazudik, és aztán derül ki, az pofán csapás lenne.
3/6 anonim válasza:
Mit számít az manapság ha már nem vagy az?
Ha hazudsz, az viszont minden formában csalódás.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem fogok hazudni, de reklámozni se akarom,még nem jön fel a téma.
2014. júl. 24. 16:02
5/6 anonim válasza:
Nem az okoz csalódást, hogy nem szűz. Az okozna csalódást ha azt hazudná, hogy ő szűz majd idővel kiderül, hogy mégsem az.. na ez nagy csalódás lenne, hogy hazugsággal kezdi a párkapcsolatot és annyira se bízik bennem, hogy ezt elmondja.
6/6 anonim válasza:
Nekem az az érzésem, hogy lehet a barátod azt gondolja rólad, hogy még szűz vagy...
Ha neked is ez az érzésed, térj ki rá, mond el, hogy nem vagy az, mert így lehet ha később mondod el, becsapva érzi majd magát...
Egyszerűen mond el és nem kell szégyellned magad ha így esett, hogy megesett korábban, ez van, ha őszinte vagy nem éri meglepetés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!