Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13-14 éves lány elég idös lehet egy 15-16 évessel való komoly kapcsolatra?
15 fiú vagyok. (Majdnem 16)
Van egy lány aki legalább 2 évvel fiatalabb nálam.
Namost a korához képest testileg fejlett, de elég félénk, velem szemben, ami nem csoda mert ugye idősebb is vagyok nála és a saját korosztályomban is elég kiemelkedő vagyok.
Egyszóval van még az idősebbeknél is lehetőségem vagy a saját korosztályom, de engem pont ő fogott meg a fiatal, a félénk, a kihívás ahhelyett h idősebbebekben is gondolkodhatnék.
Lehet ebből komoly dolog, vagy ilyen korban tuti h túl fiatal még egy kapcsolathoz?
hagyd a komoly kapcsolat-dumát..csak nem akarod feleségül venni?:D
A csaj 14 évesen pont abban a korban van amikor beindul az alsó " nyálelválasztása"...te meg túl vagy az első magömlésen és naponta vered a tököd...( jó lenne ha már valakibe vernéd, és gyakorolnál valami idősebben),...aztán irány a kis 14,5 éves:) Mutasd meg neki, hogy mitől nedvesedik be:))))
hát 14 éves még esetleg..de azért egy 13éves még elég fiatalka egy 16éves sráchoz..:)
ha alapból a korkülönbséget nézzük akk 2-3év nem sok én 15 vagyok és a barátom 18éves:)-->sőtt tudok jobbat..a testóm 17 volt mikor összejött a bnőjével aki akk még csak 13 volt!!ez halál komoly és azóta is 1ütt vannak!!már 2éve:)
imádják 1mást..és már lefeküdtek..a tesóm nemerőltetett semmit szal persze lehet komolya kapcsolat!!:)
de nemkell a szexet erőltetni:D
15L
Őrület, hogy a komoly kapcsolatról mindenkinek egyből a szex jut eszébe. A kérdésben sehol sem látom, hogy szexelni akarnának.
Szerintem nem vagy fiatal, kérdező, és ez a korkülönbség is pont jó. Viszont attól, hogy valaki testileg érett, nem lesz automatikusan érett lelkileg is, egy igazi, komoly párkapcsolathoz pedig mindkettőre szükség van. Ismerjétek meg egymást jobban, ha kölcsönös a szimpátia, járjatok együtt, kézfogás, séták, sok beszélgetés, puszik, pár év múlva pedig lehet belőle komolyabb kapcsolat :) Mindennek megvan a maga ideje.
Nagyon köszönöm az értelmesek válaszait.
Am aki még mindig a szexen lovagol, olvasson vissza.
Innentől
I do it my way.
És mégegyszer kösz a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!