Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13-14 éves lány elég idös lehet egy 15-16 évessel való komoly kapcsolatra?
15 fiú vagyok. (Majdnem 16)
Van egy lány aki legalább 2 évvel fiatalabb nálam.
Namost a korához képest testileg fejlett, de elég félénk, velem szemben, ami nem csoda mert ugye idősebb is vagyok nála és a saját korosztályomban is elég kiemelkedő vagyok.
Egyszóval van még az idősebbeknél is lehetőségem vagy a saját korosztályom, de engem pont ő fogott meg a fiatal, a félénk, a kihívás ahhelyett h idősebbebekben is gondolkodhatnék.
Lehet ebből komoly dolog, vagy ilyen korban tuti h túl fiatal még egy kapcsolathoz?
Mit ertunk komoly alatt? Egyuttjaras, szex? Tul fiatal! es te is.
Csokolozni, kezen fogva fagyizni tokeletes!
Ezeket a túl "fiatalak vagytok"
Hozzászólásokat kérem mellőzni.
Az élet minden pillanatában meg kell találnia mindenkinek a boldogságát. Ez pedig egy 16 éves srácnál a párkapcsolat.
Akinek ez nem ilyenkor kezdődik, azzal van a probléma, nem ezzel.
Természetesen nem a szexre kéne. Az jön magától sok idő után.
Az összevissza szexelésre bár már lenne lehetőségem, de nem fogom elcseszni ilyenekkel a saját életem.
Nem erröl van itt szó.
Jah és h bejövök neki azt tudom h nem is kicsit, de eddig nem léptem semmi konkrétat mert pont arra gondoltam h meglepödik és megijed.
A szexhez még fiatal vok?
Köszi, jó hogy szólsz, éppen az előbb írtam le h nem erről szól ebben a korban a párkapcsolatom.. Ergo nem b@szogatok össze-vissza, attól függetlenül h megtehetném.
Jah és ha már azt mondod ez a felnőttek kérdéseinek helye?
Hát én a gyermek felvilágosítalalak tégad aki ugyebár nagykorú vagy, h a szerelelem szex/szexualitás a 18+.
Ez pedig ha nem tévedek a rárkapcsolatok alkategória.
Az értelmes válaszokat mindet nagyon köszönöm, és jöhetnek még!
Sogat segít egy egy-egy számomra szükséges új info.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!