Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom azt mondja, hogy olyan kicsinek érzi magát (nem ott lent). Olyan mint abban a reklámban ahol a csaj ül az ágy szélén és picike. Valamilyen vitamin reklám. Mit mondhatnék neki, hogy jobban érezze magát egy kicsit vagy mit tehetnék?
te meg nyald ki a seggem,
komolyam mondtam az utsot elég gyökér vagy, ha így reagálsz rá..
(A gyökér te vagy, de nem vitatkozok, mert nem akarok lesűllyedni a szintedre, mert még legyőzöl a rutinoddal!)
Nem a magasságban érzi magát kicsinek, hanem lelkiegben!
basszus, elég egyértelmüne tünt h magasság..
téll elmondhattad vna , buta nő vagy
úristen mekkora balf*szok írogatnak ide! a barátod (ahogy az egyik ide író nagyon szépen leírta egy =) smileval a végén, ne haragudj nem tudom az időpontot) valószínűleg frusztrált valami miatt. önbizalomhiánya van. nem kap vissza abból a társaságból vagy attól a személytől olyan visszajelzést, amitől ő férfinak érezné magát. vagy keresnie kell egy ilyen társaságot ahol férfinak érzi magát, vagy pedig az illetővel kellene rendeznie a viszonyát (ha lehetséges). szurkolok neki!
U.I.: ez a bejegyzés csak az én véleményem, nem biztos hogy ez így igaz!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!