Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez csak egy ártatlan reklám? (Bővebben lent)
Megnéztem a férjem iwiwét, be tudok lépni az adatlapjára. És jött egy üzenet egy csinos, szép piros fehérneműben levő felhasználótól amiben a chiot reklámozza valami új termés vagy mi volt az. Úgy kezdte, hogy küldi a videót amit kért! És linkelt egy ilyen chipsről szóló reklámot. Aztán a levél végére írta, hogy: Puszi
Megnéztem és nem körlevél, csakis a férjemnek küldte ezt.
Szerintetek ez mi lehet? Tényleg csak egy reklám, de akkor miért írta a végére, hogy puszi, meg hogy ő kérte ezt a videót??
Normális válaszokat kérnék, előre is köszönöm.
Csak még ilyet nem láttam, hogy így írja, meg hogy puszi a végére, meg az egészben az volt a furcsa, hogy csak a férjemnek küldte...
én meg visszaírtam neki mint ha én lennék a férjem, hogy ismerjük mi egymást és hogy miért küldte?
Remélem igazatok van és tényleg csak egy reklám, de azért rá fogok kérdezni mert nem bírom megállni...
Amúgy meg ő nem elég "elővigyázatos", ok hogy tudja, hogy be tudok lépni, de szerintem elfelejti ő azt idővel, hogy be tudok lépni...Az biztos hogy nálam könnyen le tud bukni, mert én nagyon rafkós vagyok, ő pedig figyelmetlen.
Ez a gond hogy iwiw meg ilyen szarokmiatt szóbajön a féltékenység-,- akinek esze van, nincs se iwiw se fb meg semmi ilyen sz.rság...és akkor nem jönnek a levelek
Béke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!