Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez csak egy ártatlan reklám? (Bővebben lent)
Megnéztem a férjem iwiwét, be tudok lépni az adatlapjára. És jött egy üzenet egy csinos, szép piros fehérneműben levő felhasználótól amiben a chiot reklámozza valami új termés vagy mi volt az. Úgy kezdte, hogy küldi a videót amit kért! És linkelt egy ilyen chipsről szóló reklámot. Aztán a levél végére írta, hogy: Puszi
Megnéztem és nem körlevél, csakis a férjemnek küldte ezt.
Szerintetek ez mi lehet? Tényleg csak egy reklám, de akkor miért írta a végére, hogy puszi, meg hogy ő kérte ezt a videót??
Normális válaszokat kérnék, előre is köszönöm.
Nem a chips reklám az érdekes!
Hanem hogy egy szép fiatal feltűnő piros fehérnemű nő küldte neki és úgy, mintha a férjem kérte volna ezt a chips reklámot és a nő a végére azt írta, hogy PUSZI!!
És senki másnak nem küldte, nem továbbküldött levél ez.
Ezért furcsállom!
De most komolyan! Milyen szerető lenne az, aki chipsreklámot küldözget?
Nagyon sok ilyen levéllel próbálkoznak, megszerzik az ember e-mail címét is, vannak egész listák, amikre mennek ezek a szemetek. Valaki letölt valami hülye oldalt, jön vele egy kémprogram is, szépen összeszedi az illető összes elérhetőségét, meg a címlistában lévőket is a levelezőprogramból, aztán épül-szépül a lista... Ezért kapni annyi spam-et minden nap..
és akkor mi van ha azt írja h puszi ?:D de most komolyan ? majd ha azt írja h jó volt a tegnap esti anál ismételjük meg akkor lesz baj :)
puszi
19F
Baz*d meg, leírtuk jó páran, h mi is szoktunk ilyet kapni, most akkor mit flashelsz még?
Nekem is volt, h szia drágaság itt van a link, amit kértél meg a többi baromság.
Ugyan így puszival a végén meg stb.
Ffi
Tisztelt fiatalasszony!
1., Ne kutakodj a párod cuccaiban, pl. IWIW,
2., Ha teszed olyat találhatsz amit nem szeretnél,
3., Ő szétszedi a Te cuccaidat?
4., A reklám 1 ipar, Te is áldozattá váll(hat)sz,
5., Ha nincs bizalom, ott ette meg a fene az egészet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!