Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez csak egy ártatlan reklám? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Megnéztem a férjem iwiwét, be tudok lépni az adatlapjára. És jött egy üzenet egy csinos, szép piros fehérneműben levő felhasználótól amiben a chiot reklámozza valami új termés vagy mi volt az. Úgy kezdte, hogy küldi a videót amit kért! És linkelt egy ilyen chipsről szóló reklámot. Aztán a levél végére írta, hogy: Puszi

Megnéztem és nem körlevél, csakis a férjemnek küldte ezt.

Szerintetek ez mi lehet? Tényleg csak egy reklám, de akkor miért írta a végére, hogy puszi, meg hogy ő kérte ezt a videót??

Normális válaszokat kérnék, előre is köszönöm.

2011. júl. 15. 09:16
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Naponta kapok olyan leveleket, amiket állítólag én kértem. Ez egyfajta marketing, valószinűleg többen kattintanak a hirdetésre így... P!nával meg mindent el lehet adni egy férfinek...
2011. júl. 15. 09:29
 12/25 A kérdező kommentje:

Nem a chips reklám az érdekes!

Hanem hogy egy szép fiatal feltűnő piros fehérnemű nő küldte neki és úgy, mintha a férjem kérte volna ezt a chips reklámot és a nő a végére azt írta, hogy PUSZI!!

És senki másnak nem küldte, nem továbbküldött levél ez.

Ezért furcsállom!

2011. júl. 15. 09:31
 13/25 A kérdező kommentje:
köszönöm, most megnyugtattatok, akkor valószínű ez is csak egy ártatlan reklám a sok közül.
2011. júl. 15. 09:32
 14/25 Smartguy86 ***** válasza:
100%

De most komolyan! Milyen szerető lenne az, aki chipsreklámot küldözget?

Nagyon sok ilyen levéllel próbálkoznak, megszerzik az ember e-mail címét is, vannak egész listák, amikre mennek ezek a szemetek. Valaki letölt valami hülye oldalt, jön vele egy kémprogram is, szépen összeszedi az illető összes elérhetőségét, meg a címlistában lévőket is a levelezőprogramból, aztán épül-szépül a lista... Ezért kapni annyi spam-et minden nap..

2011. júl. 15. 09:33
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

és akkor mi van ha azt írja h puszi ?:D de most komolyan ? majd ha azt írja h jó volt a tegnap esti anál ismételjük meg akkor lesz baj :)

puszi

19F

2011. júl. 15. 09:33
 16/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm, értem most már. De tényleg idegesítő az ilyen, mert az ember elkezd variálni és gondolkozni...
2011. júl. 15. 09:35
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Baz*d meg, leírtuk jó páran, h mi is szoktunk ilyet kapni, most akkor mit flashelsz még?

Nekem is volt, h szia drágaság itt van a link, amit kértél meg a többi baromság.

Ugyan így puszival a végén meg stb.

2011. júl. 15. 09:39
 18/25 A kérdező kommentje:
OK, köszi.
2011. júl. 15. 09:45
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Ffi

Tisztelt fiatalasszony!

1., Ne kutakodj a párod cuccaiban, pl. IWIW,

2., Ha teszed olyat találhatsz amit nem szeretnél,

3., Ő szétszedi a Te cuccaidat?

4., A reklám 1 ipar, Te is áldozattá váll(hat)sz,

5., Ha nincs bizalom, ott ette meg a fene az egészet...

2011. júl. 15. 09:57
 20/25 anonim ***** válasza:
De durva, hogy erre vagy féltékeny :D Hihetetlen :P
2011. júl. 15. 09:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!