Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kapcs-unk függ attól, hogy értsem: MIÉRT? A párom kapcs-unk 3-4. hónapjában, amikor szép a szerelem, társkeresőn adatlapokat nézeget, ártatlan (pl milyen zene megy az adatlapodon? ) leveleket ír.
Azóta nagy veszekedések árán törölte magát (azért volt fent, mert mi is azon jöttünk össze, csak ő nem jött le, még 4 hónap múlva sem arról az oldalról)
állítása szerint semmi olyat nem tett, amivel bűnösnek érezné magát, és ne idegesítsem. azóta nincs fent.
most eltelt már azóta 1 év, de én nem tudok megbízni benne, ha minden rendben köztünk, ami akkor is volt, mindig félek, hogy más kell neki.
szeretném megérteni, ha egy pasi hűséges és szeret, mi motiválja, hogy adatlapokat nézegessen, talán így elhinném, hogy ártatlan dolog volt és meg tudnék nyugodni.
mert a bizalmatlanságom lassan tönkreteszi a kapcs-unkat, szinte minden héten szakítunk!!
ez miből jön le???
ha nem szeretnénk egymást, nem szenvednék egymás mellett.
de mivel tele vagyok aggodalommal, nem tudom őt így szórakoztatni!!
most pl egy nyaralást mondok le vele, meg a haverjaival és EZ miatt, mert nem akarok féltékenykedni ott mellette, magyarán elcseszni a nyaralást. inkább kihagyom.
köszönet az eddigiekért
azért nagy veszekedések árán törölte magát, mert ő olyan, hogy SOHA nem is ismeri be, ha hibázik, vagy megbánt
de még saját magának sem!!!!tehát nem ő ölte meg a bizalmam, én vagyok beteg, ilyennek születtem őszerinte!
és mikor mondom, hogy nem, te vagy az oka, kéri, hogy mondjak példát. és amikor mondok egyet, nem látja hibásnak magát, csak azt magyarázza, hogy nem vagyok normális!!!!
pl egyszer együtt voltunk egy társasággal a párom fényképezett, és amikor együtt néztük a képeket, egy csaj (aki rányomult)kérdezte, hogy rólam(a bnőjéről!!!)miért csinált olyan sokat-amire a párom nem felelt semmit!!!!egy haverja mentette ki, hogy "ugyan miért"válasszal
és ezt is kimagyarázza, hogy "nem volt ideje"válaszolni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!