Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kapcs-unk függ attól, hogy értsem: MIÉRT? A párom kapcs-unk 3-4. hónapjában, amikor szép a szerelem, társkeresőn adatlapokat nézeget, ártatlan (pl milyen zene megy az adatlapodon? ) leveleket ír.
Azóta nagy veszekedések árán törölte magát (azért volt fent, mert mi is azon jöttünk össze, csak ő nem jött le, még 4 hónap múlva sem arról az oldalról)
állítása szerint semmi olyat nem tett, amivel bűnösnek érezné magát, és ne idegesítsem. azóta nincs fent.
most eltelt már azóta 1 év, de én nem tudok megbízni benne, ha minden rendben köztünk, ami akkor is volt, mindig félek, hogy más kell neki.
szeretném megérteni, ha egy pasi hűséges és szeret, mi motiválja, hogy adatlapokat nézegessen, talán így elhinném, hogy ártatlan dolog volt és meg tudnék nyugodni.
mert a bizalmatlanságom lassan tönkreteszi a kapcs-unkat, szinte minden héten szakítunk!!
de ez általános sajnos, mármint hogy soha nem vállal fel csajok előtt
pl ha jön egy csaj hozzánk az utcán - elengedi a kezem....
kezdem azt hinni, ő egy ilyen típus
ha nyomulnak rá, soha nem olt le senkit, mindenkivel jóban van, azokkkal is, akik anno társkeresőn járni akartak vele, most az iwiwes lapját "díszítik" ismeősként
ha SZERETNÉTEK EGYMÁST akkor NEM SZENVEDNÉTEK!!! mi a bánatnak egy olyan kaplcsolatban húzni egymás idejt ami ilyen szar?? most komolyan?? ez nem normális! és ez nem szerelem,az nem ilyen!! olyankor az ember nem ismerkedik mással,és nincs gyanusítgatás meg hetente szakítás.
ez egy agyrém,főleg a részedről,csoda h a pasid bírja. komolyan az kell neked h ő percenként bizonygassa h szeret? csak akkor hiszed el? sajnállak titeket komolyan csak megy a drága időtök,az igazi meg valahol vár rátok
kedves előző
amit írtál:
ez nem szerelem,az nem ilyen!! olyankor az ember nem ismerkedik mással,
azt jelenti ez a rész, hogy a párom nem is szeretett a 3-4 hónap múlva sem, amikor még egy icike-picike kis veszekedés sem volt?????????
12:50-es válaszolóhoz
amikor nem voltam gáz - az elején- amikor bemutatott a haverjainak, akkor is ilyen volt
(egész éjszaka egy csajjal beszélgetett, jóformán az akkor még idegen haverjai foglalkoztak csak velem)
szóval ő mindig ilyen volt, csak azt nem tudom, amit a legtetején kérdeztem!!!
ő egy nyitott típus, de társkereső szinten???könyörgöm!!
szia!
megint csak azt tudom írni h ez nem szerelem,sajnálom.. annyi a tüske h már nem tud normálisan működni a dolog,de sztem eddig sem volt az.
sztem hagyd el és keresd meg azt aki mellett ellazulhatsz.
hidd el tudom milyen amikor az ember megerőszakolja magát h jó legyen,de ezzel kifordul magából mert annak a másiknak egy másmilyen típus kell. de te nem olyan vagy. és ő sem olyan amilyen társra te vágysz.
tudom h nehéz,de sajnos ez csak rosszabb lesz. én 3,5 évig csináltam.. de aztán megráztam magam és kiléptem
azóta megtaláltam a párom akiveél fel sem merülnek még hasonló dolgok sem mert olyannak szeretjük egymát amilyenek vagyunk.
neked is ezt kívánom!!
köszönöm :)
kár, hogy nem illünk össze
bennem meghalt a bizalom, kár, hogy nem építhető újra, kár, hogy nem értem meg, miért kell bnő mellett társkeresős csajokkal levelezni, hogy hol lehet ez ártatlan??
mert ha én szeretek vkit, engem csak ő érdekel
és tényleg jó lenne ilyen pasi, aki ha velem van, nem más adatlapjára kíváncsi 4 hónap múlva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!