Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lelkileg megtört, kövér srácnak soha nem lesz kapcsolata?
Ha nem szumóbirkózó alkat, nekem bejönnek a nagyobb darab srácok, mondjuk én pont foglalt vagyok :). De szerintem nem én vagyok az egyetlen.
Viszont ha esetleg a nyafogós, túlérzékeny, a kezdeményezést a másiktól váró típus lennél, az jelenthet problémákat, mert a lányok többsége az ilyen típustól ösztönösen menekül.
Nagyon nehéz egy lelki sérülttel együtt élni, főleg, ha már betegség szintre került (de ha még nem is, kerülhet oda). Az én családomban van ilyen, társnak nem ilyenre vágyok.
Amúgy meg a kövérséget és a lelki sérülést is lehet kezelni, ha egyedül nem megy, fordulj szakemberhez, nem ciki.
Én azt mondom, hogy szedd össze magad és változtass. Fogy le! Kezdj el sportolni! Bármit. Modnjuk én valamilyen csoportos foglalkozást javasolnék: Crossfitt, Kettle bell,vagy valami ilyesmi. Emberek között leszel, motiválnak is majd és még fogyni is fogsz.
Mi után összeszedted magad és egyedül is egész vagy nagyon másképp fogod látni a világot és simán lesz kapcsolatod. De hidd el, hogy egyedül is egésznek kell lenni, ha tartós és jó kapcsolatot akarsz.
És tudom miről beszélek. Csak én a másik irányból indultam, nagyon vékony voltam, stb...
Gyere ki velem a Margit szigetre futni, garantaltan lefogyasztlak :)
Most ezt komolyan mondtam irj privatba siras helyett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!