Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek a kövér vagy vékony lányok jönnek be? Lányok, nektek milyen alkatú csávók tetszenek?
Nálam a körte alkatú vékony lányok a nyerők!
A dagadt lányoktól szó szerint visszakozok! Egyszer felvittem magamhoz egy kövér lányt, volt rajta zsír bőven, és egyszerűen nem erektáltam, nem v olt erekcióm, nem merevedtem, pedig mindent megpróbáltam. Azóta tudom, hogy nálam telt lányok szóba sem jöhetnek. Előtte sem jöhettek szóba, de nagyon nem volt más nő, és gondoltam kipróbálom: a látványtól is elment az életkedvem.
szóval nekem vékony lányok, abszolute, vékony arcú lányok, és vékony alkatú, nőies lányok
nekem a nőiesen teltek, de inkább a belső ami dönt...ha az rendben akkor az alakja nem nagyon érdekel, max az arc, hogy mosolygós legyen
21F
Legyen rajta mit fogni, nem szeretem a gebéket :D, de a ló túloldalát sem. [link]
a 4-es számú.
Mindenképpen hosszú haj, de érvényesüljön az arc, mert nagyon arc orientált vagyok, ez gyakran kiváltja a test adottságait. Legyen kapható őrültségekre, szeresse a zenét, művészetet, ezeket szeretem én is a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!