Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megismerkednétek egy férfivel/nővel, akihez vonzódtok és nagyon jól ki is jöttök egymással, lemondanátok a kapcsolatotokról csak azért, mert neki már van gyereke?

Figyelt kérdés
2014. júl. 22. 14:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Sok mindentől függ, de önmagában az, hogy van gyereke, nem lenne akadály. (ha felesége/ vagy férje is van az már gáz:).

Viccet félretéve, engem érdekelne, hogy mi az oka annak, hogy nincs együtt a gyereke anyjával/apjával. Kinél van most a gyerkőc? Hogy bánik a kicsivel.

Nagyon jól le lehet tesztelni, hogy mennyire lenne belőle jó anyukája/apukája a közös gyerkőcöknek.

2014. júl. 22. 15:23
 12/17 anonim ***** válasza:
93%

Igen.

Egyébként amikor megismerkedek valakivel, csak kiderült az első egy-két alkalommal, hogy van-e gyermeke vagy nincs. Ha nincs, akkor jó, ha van, akkor inkább nem is alakítok ki vele kapcsolatot.

2014. júl. 22. 15:38
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ige,saját gyereket akarok minimum kettőt nem másét nevelni,költeni rá, aztán szakításkor soha többet nem láthatnám.
2014. júl. 22. 15:58
 14/17 anonim ***** válasza:

nekem sem a gyerek lenne gond

hanem sokkal inkább azt nézném meg h a szülök hogyan viszonyulnak egymáshoz

-ha ez rendben van akkor simán belemennék egy ilyen kapcsolatba

-ha nincs rendben de úgy látom h esetleg javítható akkor szintén

-ha nem akkor nem

2014. júl. 22. 18:08
 15/17 anonim ***** válasza:
Jelenleg,harminc felé úgy érzem,nem adnék esélyt egy ilyen kapcsolatnak,a már fentebb említett nehézségek miatt.Ha kicsit már idősebb volnék,akkor talán.
2014. júl. 26. 18:24
 16/17 anonim ***** válasza:
Igen, lemondanék! Méghozzá azért, mert én maradi vagyok, azt szeretném, hogy akivel egymásba szeretünk, azzal az emberrel elsőként ajándékozhassuk meg egymást az élet legnagyobb ajándékával.
2014. júl. 26. 22:55
 17/17 anonim ***** válasza:
Anyukám 21, apukám 32 éves volt, amikor megismerték egymást. Akkor már apukám elvált, volt neki egy 7 éves fia. Egy év múlva összeházasodtak, újabb év múlva megszületett a bátyám, majd 5 év múlva én. Ez volt 32 éve, és a mai napig boldogok. Igaz, a féltestvérem nem része az életünknek, mert az anyja apa ellen nevelte és még mindig nem érte fel ésszel, hogy nem apa volt a fő gonosz. Neki egyébként az anyja új házasságából 3 féltestvére született és lett egy mostohatestvére is. Az ő anyukája is máig együtt van a második férjével. Szóval én belemennék egy ilyen kapcsolatba, persze nehéz, nálunk is voltak gondok, hogy pl. apának fizetnie kellett a gyerektartást és az megviselte a családi kasszát. De túl lehetett élni.
2014. aug. 4. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!