Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megváltozhat egy ember a kapcsolatáért, aki mar ár 13 éve füvezik?
Utolsó nem értek egyet veled. Nehézségek vannak minden kapcsolatban. Akik ezek ellenére együtt maradnak, azok már automatikusan társfüggők? Mire alapozod azon állításod, hogy ez "nem igazi" szeretet? 3 éve együtt vannak könyörgöm! Nyilván nem a fű körüli játszma volt az egyetlen ami történt velük.
Ami pedig nagyon buta megközelítés, az az, hogy aki szert használ, az drogos, az mind egyre megy, az már nem is ember. Túrót. Ő is ember, akinek van egy ilyen aspektus az életében. Attól még egyedi, attól még van személyisége, stílusa és rengeteg mindenen keresztül ment (akárcsak te). Ahogy a kérdező is mondta, "bonyolult ember" és ez mindenkivel így van, akit kicsit jobban megismersz.
Kérdező! Nehéz helyzet, ha ő nem akar megváltozni, akkor nem fog. Bár a mértéktelen füvezést én se pártolom, de az is tény, hogy így is le lehet élni egy életet (van is 40 fölötti ismerősöm aki még mindig napi szinten szív). Szóval lehet, hogy bele kéne törődnöd. Ha szereted így, ahogy van, tedd fel magadnak a kérdést, hogy ez tényleg ennyire zavar téged? Ha 13 éve szív, akkor nyilván már így is ismerted meg. Mi változott azóta? Persze próbálhatsz még hatni rá, de nem lesz könnyű. Én inkább a megbékélést javaslom, hátha működik ez így is (eddig működött, nem?)
hát uccsó jól érvelt.én véleményem kb annyi.függéség nincs is.
inkább életmód van aminek egy része lehet ez is.valszeg ilyen a társasága is.inkább az a fontos számomra milyen mentális dolgokkal,célokkal veszem körbe magam.persze ha az ember rövid távon gondolkodik és nagy rakás túró az élete akkor nehezen lát ki belőle.
de ez mindenképpen szűklátókörú gondolkodás.persze mindenkinek más az élete,én csak magamból tudok kiindulni.lehet sima megszokott dolgok halmaza is,és könnyű összeszokni is egy párnak.és sokadjára mással újrakezdeni nem biztos van kedved,időd.hát időnként át kell gondolni az embernek merrefelé is tart az élete.én mostanában nagyobb lazább ismeretséget preferálom.nem szeretem ha nagy beleszólása van másoknak dolgaimba.pedig akaratlanul is minél több időt tölt el az ember egy társaságban.azt az illúziót kelti figyelni kell szavaira,el kell fogadni amit más tesz.de ha az rossz nekem szerintem nem kell elfogadni.szal ha sok ember között mozogsz és könnyen ismerkedsz akkor könnyebben lehet váltani.ő meg ha hülye indokokkal
nem változtat.ergó nálad fontosabb neki a fű.....neked kell mérlegelned
mi az amit kibírsz és hogyan érzed magad jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!