Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok azért a barátotokkal/barátnőtökkel, mert ki akartok menni külföldre dolgozni? Kimennétek egyáltalán?
Figyelt kérdés
2014. júl. 22. 08:29
11/13 anonim válasza:
Az en baratom kiment fel evre, megvartam. Nehez volt de azt hittem minden rendben van, hisz semmi jel nem utalt arra, hogy problema lenne, aztan haza jott es ket hetre ra szakitott velem. Az indok: o mar nem szeret ugy, hanem csak baratkent tekint ram + mint kiderult egyszer meg is csalt. Nagyon lova tett. Ha ezt elore tudom, biztos nem szanok ra fel evet!
En azt mondom engedd el. Tudom, hogy xar, de ha nektek folytatnotok kell biztos meg egymas melle sodor az elet, ha meg nem az se baj, hisz lehet , hogy vki mas var rad.
12/13 anonim válasza:
Attól függ mit takar a barát/barátnő. Ha 1,5 hónapja "ismerjük" vagy inkább "ízlelgetjük" egymást, akkor egy külföldi karrierlehetőség nyilván többet nyomna a latban...amennyiben, egy "Szia, van barátod? Nincs? Pedig jól nézel ki, járunk?" féle kapcsolatról van szó. Míg persze egy 8,5 éve tartó szerelemnél szóba se jönne a szakítás. Vagy jön velem külföldre, vagy maradok vele itthon.
13/13 anonim válasza:
Hát nekem úgy tűnik h ezt buktad mindenképp. Két eset van:
1. Tényleg ki fog menni
2. Csak ürügy, mert talált másvalakit
Egyik se kedvező számodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!