Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mekkora az ideális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mekkora az ideális korkülönbség?

Figyelt kérdés
Mármint az sok, ha van egy 20 éves csaj, és van egy 32 éves pasija? Vagy csak nézőpont kérdése? Ezalatt azt értem, hogy egy 12 éveshez is sok egy 19 éves, de egy 21-hez nem a 28..

2014. júl. 21. 22:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

A férjem és én köztem 11 év van, az ő javára. 19 voltam, mikor összejöttünk, ő 30. 4 és fél éve töretlen a boldogságunk, másfél hónap múlva lesz a 3. házassági évfordulónk.

Szerintem/szerintünk nem az számít, ki hány éves, hanem hogy ugyanazt, és ugyanakkor akarjuk az élettől és egymástól. Ő 30 éves korára ért meg annyira, h nősülni akarjon. Én - ha akkor találom meg az igazit - 16 évesen is lazán férjhez mentem volna. Ugyanazok a vágyaink gyerekeket, otthont, családot tekintve. És ezek az igazán fontos dolgok, nem pedig hogy hány gyertya van a tortánkon. :)

2014. júl. 23. 01:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!