Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehetne tenni ez ellen?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehetne tenni ez ellen? (vécézési problémák)

Figyelt kérdés

A barátommal most költöztünk össze és hát kis vitánk alakult ki az illemhelyet illetően. A fürdő egyben van a vécével, nagyon kicsi szoba. 15-20 percig trónol a vécén, de olyan szaggal van, hogy már a lépcsőfordulóban is lehet érezni (négyemeletes 2. emeletén lakunk), elmegy arra az ember hát elhányja magát a szagtól. Használ illatosítót, az ajtót becsukja, ablakot kinyitja (sajnos kicsi és csak billenthetős) de ugyan úgy érezni, mert a wc is olyan, hogy nem vízbe esik a termék.

Mit tudnánk tenni ez ellen? Az a baj, hogy ő poénnak veszi meg szerinte vicces, de szerintem nagyon ciki, hogy 9 ember + a hozzátartozóik kénytelenek szagolni, ha mennének fel vagy le. Ráadásul napi 2x, de ha olyan van, akkor rájön a fosás, mert még a klímára is érzékeny a gyomra.

Mondtam már neki, hogy ha kint van a termék, akkor húzza le, ne üljön rajta 20 percig, de csak kifogásokkal jön, hogy ő nem fog 5x felállni, lehúzni, visszaülni és folytatni a "rituálét". Meg elvicceli, hogy szagolják csak a lakók, hogy ki az "oroszlán" a házban...

2014. júl. 21. 20:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A doki nem rossz ötlet, hátha valamit enyhít a gyomrán...
2014. júl. 21. 21:11
 12/17 A kérdező kommentje:
#9-es: Nem, az enyém se illatos, de legalább nem terjed még ki a folyosóra is a szag! Szerintem kicsit te is fel lennél háborodva ha arra mennél haza, hogy a szomszéd termékének a szagát kell szagolnod.
2014. júl. 21. 21:13
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Mivel tudom, hogy emberből van, és ha szarik, az szaglik. Ennyi.
2014. júl. 21. 21:17
 14/17 anonim ***** válasza:

13-mas nálatok ha valaki WC-re megy akkor azt az egész házban lehet érezni??

Az ilyen problémát igen is orvosolni kell valahogyan.. mert az még elfogadható, hogy a nagy dolog után büdös van a fürdőszobában, de az már nem, hogy az egész házban.

2014. júl. 21. 21:34
 15/17 anonim ***** válasza:
Valóban úgy kellene neki hogy amint kitolja a kábelt vagy a fosit rögtön lehúzza maga alatt.vagy mennyen orvoshoz. Ha nem hajlandó rá akkor rá kell íllyeszteni hogy elhagyod meg ilyenek.Ha ez sem hat akkaor valóban ott kellene hagynod szerintem mert ugye te sem akarod az életedet szarszagban leélni meg egy életen keresztül pironkodni a szomszédok előtt hogy fűlledt fos szag te rjeng az egész lakóházban.
2014. júl. 21. 21:38
 16/17 anonim ***** válasza:
Az komoly lehet, nekem a koliszobám közvetlen a wc mellet volt, sokszor mindkét ajtó nyitva és még csak a folyosón sem lehetett érezni a szagot, akkor mi az, ha kijön az illatosított fürdőből át a bejárati ajtón keresztül a lépcsőházba? Sztem tényleg orvos, mert ilyen a világon nincs, pedig azért gondoljunk bele egy kolis wc lát dolgokat, napi jópárszor.
2014. júl. 21. 22:22
 17/17 anonim ***** válasza:
Jah, húzza le egyből, utána még trónolhat bőven.
2014. júl. 22. 01:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!