Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Te, Csaj! Mi a legidegesítőbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te, Csaj! Mi a legidegesítőbb hibád, amit újra és újra elkövetsz a kapcsolataidban? HElyed van az INKA-ban?

Figyelt kérdés

INKA: Idegesítő Némberek Klubja

Sokat szidjuk a pasikat, de legyünk őszintén, gyakran vagyunk hisztisek, féltékenyek, bizalmatlanok, őrjítőek, kiszámíthatatlanok, és még ha tőlük zokon is vesszük, önkritikánk legyünk. Gyerünk csajok, nézzen mindenki mélyre.

Mi az a hiba, amit újra és újra elkövetsz?

Mi a legidegesítőbb tulajdonságod, amit te magad is alig tudsz elviselni, nem hogy az erősebbik nem?

Csak őszintén ;)

(Én mindent magamra veszek, ha elmondja, hogy nem velem van baja, csak rosszkedvű, akkor is agyára mászok, mert nem bízom saját magamban)

Ti jöttök! :D

2014. júl. 21. 19:49
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Hű, csajok! Mind vérbeli INKA tagok vagytok! Az önkritika fontos, ha már szapuljuk a pasikat, örüljenek, ma madunkat szidjuk :D

(és igen, tudunk hibázni, lássuk be, elég gyakran ;))

2014. júl. 21. 20:12
 12/18 A kérdező kommentje:
magunkat*
2014. júl. 21. 20:13
 13/18 Ramcsiii ***** válasza:

10-es..ez durva :D

Én is szoktam sirórohamot kapni..az a legjobb mikor sirok,ő vigasztal,akkor röhögök,de aztán megint sirok mert nem úgy volt valami ahogyan elképzeltem,de aztán röhögök milyen rémesen hülye vagyok,aztán sirás,röhögés..bla-bla.. :D

2014. júl. 21. 20:22
 14/18 anonim ***** válasza:
és én még azt hittem hogy nehéz velem együttélni. hát...csajok...és van aki ezeket önként elviseli? gyakran vagytok ilyenek?
2014. júl. 21. 20:43
 15/18 anonim ***** válasza:
8, 10-vagyok, és nem csak a havibaj környékére szorítkozik, ezen kívül csak egy két kósza őrjöngés, és ahogy a párom hívja, "hiszti kóma" ez mielőtt elalszom életveszélyes, mert annyira fáradt vagyok, és félálomban ha kér valamit, akkor hisztizek mindegy mi az lehet csak egy pohár víz... :DD
2014. júl. 21. 20:49
 16/18 anonim ***** válasza:

szerintem meg sok értelme nincsen.

én azt érzem bajnak, mikor ragaszkodom.

2014. júl. 21. 20:51
 17/18 anonim ***** válasza:

Nekem az érzékszerveim egy 90 éves nőéhez hasonlítanak. Ha ott van előttem a TV távirányító, majd kiszúrja a szemem, -3,75-ös kontaktommal sem veszem észre (anélkül totál vaksi vagyok) átkiabálok a másik szobába, hogy hol van, ő elmondja, én meg visszakérdezek vagy háromszor, négyszer, mert nem értem. :D Ha megkérdezi, érzem e ezt az illatot, kapásból mondnom, hogy nem, szagokat alig érzem. Nehezen tudok figyelni egy filmre, mindig elbambulok, aztán kérdezgetek, hogy ez most ki, mit akar stb. :D

De nem szoktam a pasikat szidni. És szerintem ettől nem vagyok is idegesítő némber, mert utálok balhézni, ha nem ad rá okot, megbízom benne, nem féltékenykedem, nem nyomozok utána, és nem szoktam hisztizni, kivéve amikor megjön, de akkor is inkább sírdogálok, hogy félreöntöttem a narancslét stb. :D

2014. júl. 21. 21:35
 18/18 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, azt elfelejtettem, hogy MINDENT elfelejtek, és ha egyszerre kell 1,5-nél több dolgon gondolkodnom teljesen belezavarodok.
2014. júl. 21. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!