Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mik a legidegesítőbb szokások, amikkel egy lány rendelkezhet?
Net sötét bugyraiban olvastam, idős házaspár:
mama: Steve, sose mondod, hogy szeretsz...
papa: egyszer már mondtam a mézesheteink alatt, ha valami változni fog, tudatom!
Szóval ezen nem kell ennyire kiakadni, normális lehet, ha egyébként mutatja. (Figyelmes, látszi, hogy odafigyel apróságokra is, stb.) Szerintem emiatt ne emészd magad...:)
De édik lehettek :)
fiatalkák vagytok még? :)
Egyébként elég az amit utólag írtál igen.
Nem kell folyton hajtogatni, hogy "szeretlek", mert elhasználódik a szó és nem fog semmit jelenteni. Ahogy mondták felettem is, a tetteken keresztül úgyis megmutatkozik, hogy szeret-e vagy sem.
A legidegesítőbb szokás/vonás: irracionailtás, logikátlanság, hiszti.
Csókolgat? Figyel az apróbb dolgokra? Keres? Érdeklődik? Látszik a törődés? Akkor nem rontottál el semmit. Lány vagyok,de szerintem ezek zavaróak:
- Jajj nincs rajtam a sminkem így már nem is merek kimenni az utcára, jajj, jajj :( <- és ehhez hasonló hisztik
- Pasi szavainak kiforgatása. Ha van okod gyanakodni, nem baj, de vannak nők, amik bármiből ki tudnak hozni egy megcsalós storyt is, még akkor is, ha a pali megőrül értük és más nőre szinte rá se néz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!