Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem irritál iszonyúan ez a pasim/csajom elnevezés?
Szerintem ez annyira személytelen... Mintha azt mondanám, hogy a bögrém, vagy a zoknim... :S
Akkor "imádom" a legjobban, ha 13-14 éves kisfiúk/kislányok használják, de a korombelieknél is elég gáznak tartom. Más is van így vele, vagy csak én vagyok ilyen "debil"?
17/L
Sztem geсire mind1 h minek hívod a másikat :P Aki ezen problémázik az egy idióta és túl sok ideje van :P Ez nem mutat meg semmit, hány olyan ember van, akinek csaja*pasija van és szerelmes, meg mennyi olyan van, akinek felesége/férje barátja/barátnője és csalja nem szereti stb.
16/F
tegnap 17:45
ad1: ha nem tetszik valami, nem kell elolvasni
ad2: azért úgy mégis, megtudhatnám, mi a kanál bajod van a kérdésemmel? nézz már körbe, hányan egyet értenek velem... vagy te vagy itt a nagymenő huszon-harminc-negyven éves, és engem már le kell nézni, mert csak 17 vagyok? ember, a kor nagyon nem érdem, hanem állapot...
10:34
senki nem problémázik rajta, ez egy egyszerű kérdés, nem kell érte leugatni.
köszöntem.
és nekem akkor is nehezemre esik (és ahogy látom, sok más embernek is) komolyan venni azt, aki úgy ecseteli teszemazt a tegnapi élményeit, hogy 'elmentem a csajommal/csávómmal ideoda'...
17:45 vagyok
Persze egyetértek a dologgal. De annyira értelmetlen volt kiírni a kérdést, mintha nem lenne egyértelmű milyen válaszokat kapsz. Tudom most olyan komolynak hiszed magad mert te most "fellázadsz" a két szó ellen. és egy rakat hasonló értelmetlen kérdés volt már ebben a témában és mindig csak 14-17 éves lányok írják, mintha valamire fel akarnak vágni. Na mindegy lényegtelen.
csak ám az a nagy helyzet, hogy lenne nagyobb dolog is, amire "keménykedhetnék", mégse teszem mert az én dolgom, magam miatt tettem, és sz_rok arra, mit gondol más.
ezzel a kérdéssel kapcsolatban pedig...
nos, azért kérdeztem, mert egyáltalán nem úgy látom/láttam, hogy olyan egyértelmű lenne a dolog... ezért is kérdeztem rá.
nem vagyok hülye, hogy megkérdezzem, hogy kék-e az ég, ha én is látom, hogy az. de köszönöm a feltételezést :)
Én is így vagyok ezzel. Volt egy pasim, mindig (főleg a hülye barátai előtt) úgy beszélt rólam hogy a "csajom", ráadásul úgy, mintha ott se lettem volna. Mármint ott állok mellette, beszélget a barátaival, és akkor kezdi, hogy pl.: "...a csajommal mi is oda szoktunk menni". Mintha valami tárgy lennék. Utálom az ilyet. Miért nem mondta, hogy a barátnőm? Az olyan szép.
(Hamar dobtam is, tiszta bunkó alak volt. Megfogadtam, hogy ilyennel többet nem randizom.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!