Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem irritál iszonyúan ez a pasim/csajom elnevezés?
Szerintem ez annyira személytelen... Mintha azt mondanám, hogy a bögrém, vagy a zoknim... :S
Akkor "imádom" a legjobban, ha 13-14 éves kisfiúk/kislányok használják, de a korombelieknél is elég gáznak tartom. Más is van így vele, vagy csak én vagyok ilyen "debil"?
17/L
16:55nek:
Én már 11 évesen megtudtam mit jelent,hiába nehéz elhinni.
F/13
16:55 vagyok
Higyjétek el, hogy tudom, hogy miaz a szerelem... ;)
Mivel előtte is voltam "szerelmes", de azok max 1 hónapig tartottak, nem volt ennyire szenvedős mint ez. Na ez tuti.
Na meg, nem egy velem egykorú lányba vagyok szerelmes, hanem öregebbe, mert a velem egykorú "kislányok" túl gyerekesek..
Ő meg király! :)
"Én már 11 évesen megtudtam mit jelent,hiába nehéz elhinni."
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Na mennyé homokozni még egy kicsit kisfiam :D
Amúgy neked kedves kérdező annyit tudok mondani, hogy ha laza vagy alkalmi kapcsolatba vagyok akkor nem zavar, de ha komolyan veszem a lányt, vagy szeretném hogy ő is komolyan venne, akkor ölni tudnék attól, ha lepasiz. Személytelen, közhelyes...és sztem sértő, mert nem különböztet meg téged ezzel a többi 3874748391 utcán szaladgáló "pasitól", hanem egy kalap alá vesz.
az is érdekelne egyébként, hogy attól, hogy valaki fiatal, még miért kell lenézni? :)
nem tudom, hánykor írtál, de 14 éves szerelmes srác, nem kell foglalkozni a homokozós dumákkal! :) úgy veszem le, te nem az átlag 14 évesek közé tartozol... ajánlom, hogy ne írd ki a korod, pont az ilyen f_szok miatt :)
igen, tudom, hogy "13-14 éves kisfiúkat/kislányokat" írtam a kérdésben, de azt hiszem, ilyen korban inkább a viselkedés és a felfogás dönti már el, hogy 'kisfiú/kislány' vagy 'fiú/lány' az illető.
Engem is irritál, de a kedvesem és a párom is...Az meg valahogy olyan komoly:) Maradok a barátomnál:)
17L
17.02
Attól mert te 14 évesen idióta voltál, még nem kell másnak is annak lennie.
kan/szuka
hím/nőstény
ezeket a kifejezéseket is lehet használni, ráadásul poénos ::)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!