Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak engem irritál iszonyúan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem irritál iszonyúan ez a pasim/csajom elnevezés?

Figyelt kérdés

Szerintem ez annyira személytelen... Mintha azt mondanám, hogy a bögrém, vagy a zoknim... :S

Akkor "imádom" a legjobban, ha 13-14 éves kisfiúk/kislányok használják, de a korombelieknél is elég gáznak tartom. Más is van így vele, vagy csak én vagyok ilyen "debil"?

17/L

2010. jan. 9. 16:45
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
0%

16:55nek:

Én már 11 évesen megtudtam mit jelent,hiába nehéz elhinni.

F/13

2010. jan. 9. 17:05
 12/29 anonim ***** válasza:
Én sem mondanám a barátomról, hogy a pasim, mert ez tényleg olyan személytelen. Ő sem mondja rólam, hogy a csaja vagyok, mert ő sem szereti ezt a szót és személytelennek tartja. Igazából ez a két szó nem fejezi ki azt, amit érzünk egymás iránt. Pasim/csajom szó olyan lekicsinylően hangzik, mintha azért tartanám, hogy legyen valakim és ennyi. Barátom/Barátnőm meg egy kicsit többet jelent.
2010. jan. 9. 17:09
 13/29 anonim ***** válasza:
17%

16:55 vagyok

Higyjétek el, hogy tudom, hogy miaz a szerelem... ;)

Mivel előtte is voltam "szerelmes", de azok max 1 hónapig tartottak, nem volt ennyire szenvedős mint ez. Na ez tuti.

Na meg, nem egy velem egykorú lányba vagyok szerelmes, hanem öregebbe, mert a velem egykorú "kislányok" túl gyerekesek..

Ő meg király! :)

2010. jan. 9. 17:20
 14/29 anonim ***** válasza:
53%

"Én már 11 évesen megtudtam mit jelent,hiába nehéz elhinni."

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Na mennyé homokozni még egy kicsit kisfiam :D

Amúgy neked kedves kérdező annyit tudok mondani, hogy ha laza vagy alkalmi kapcsolatba vagyok akkor nem zavar, de ha komolyan veszem a lányt, vagy szeretném hogy ő is komolyan venne, akkor ölni tudnék attól, ha lepasiz. Személytelen, közhelyes...és sztem sértő, mert nem különböztet meg téged ezzel a többi 3874748391 utcán szaladgáló "pasitól", hanem egy kalap alá vesz.

2010. jan. 9. 17:29
 15/29 A kérdező kommentje:

az is érdekelne egyébként, hogy attól, hogy valaki fiatal, még miért kell lenézni? :)

nem tudom, hánykor írtál, de 14 éves szerelmes srác, nem kell foglalkozni a homokozós dumákkal! :) úgy veszem le, te nem az átlag 14 évesek közé tartozol... ajánlom, hogy ne írd ki a korod, pont az ilyen f_szok miatt :)

igen, tudom, hogy "13-14 éves kisfiúkat/kislányokat" írtam a kérdésben, de azt hiszem, ilyen korban inkább a viselkedés és a felfogás dönti már el, hogy 'kisfiú/kislány' vagy 'fiú/lány' az illető.

2010. jan. 9. 17:37
 16/29 anonim ***** válasza:

Engem is irritál, de a kedvesem és a párom is...Az meg valahogy olyan komoly:) Maradok a barátomnál:)

17L

2010. jan. 9. 17:45
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

17.02

Attól mert te 14 évesen idióta voltál, még nem kell másnak is annak lennie.

2010. jan. 9. 17:52
 18/29 anonim ***** válasza:
53%
Én 18 éves vagyok,de soka nem használtam a pasim kifejezést és én is rosszul lennék tőle,ha azt mondaná a PÁROM,h a csaja vagyok...de a barátnő meg a barát is elég gyerekesen hangzik ill.a "járok vele" kifejezés sem teljesen oké.Mi a párommal/kedvesemmel/szerelmemmel 2 és fél éve vagyunk együtt és szerencsére mindkettőnknek egyértelműek ezek a megnevezések és mi is lenézzük azokat,akik "csajoznak/pasiznak".
2010. jan. 9. 17:53
 19/29 anonim ***** válasza:

kan/szuka

hím/nőstény

ezeket a kifejezéseket is lehet használni, ráadásul poénos ::)

2010. jan. 9. 18:04
 20/29 anonim ***** válasza:
26%
Nyugodjál le kérdező kislány, senki nem nézi hülyének a tizenéveseket, csak vicces amikor játszák a nagy élettapasztalt öreget.... a tojáshéj a seggén, még akkor is ha kikéir magának, kérje csak, annak idején én is kikérte, de rájöttem mekkora hülyeségeket beszéltem...ahogy most a nagyon nagyon übertapasztalt tizenévesek kisgyerek is
2010. jan. 9. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!