Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg a páromnak hogy van egy iszonyúan idegesítő szokása?
Ti hogyan szoktátok a tudtára adni a párotoknak az ilyen kényes témákat, főleg úgy hogy ne bántsátok meg?
A pontos problémát nem szeretném leírni, de lényeg hogy eléggé idegesítő és társaságban meg főleg.
ti mit csináltok ilyenkor?
Én mindig őszinte vagyok Vele (is) mindenben. Mindig leb.aszom, ha csámcsog, vagy ha szipog, ahelyett, hogy kifújná az orrát. Első körben ezt finoman, esetleg röhögve mondtam, de nem kertelve. Aztán ha nem tanult belőle, akkor tényleg leb.sztam. Mára már leszokott ezekről, ha mégis előfordulna mondjuk a szipogás, elég csak csúnyán néznem és már mondja, hogy bocsi bocsi, kifújom. Szóval én az őszinteség híve vagyok.
22/L
Azért a "leb*szom" szerintem erős túlzás, főleg a párunkkal szemben, akit - elvileg - szeretünk, és tisztelünk.
Sok mindent meg lehet mondani, ám nem mindegy, mindezt hogyan teszed.
Írok egy példát x dologra: "annyira bunkó (hülye, szemét, ostoba stb.)vagy, hogy már megint ezt teszed!"
A bunkó és társai mellőzendőek, mert címkék. Kommunikációs gátak, amik nem fogják előrébb vinni, hogy bármit is megbeszéljetek.
Helyette, az, hogy ezt és ezt teszed (tehát egy viselkedést, cselekvést írsz körül, és nem minősítesz!), nagyon kellemetlen érzés nekem, mert...
Szeretném, ha inkább...
Remélem, érthető valamennyire.
Szerintem a leb*szás nem feltétlen túlzás, végső soron kb családként viselkedik egy pár bizonyos együtt töltött idő után. Persze leb*szás és leb*szás között ég és föld a különbség.
A kérdésre: egyenesen, nem kertelve megmondod, hogy megőrülsz ettől. Lehet, hogy megbántod, de vannak olyan helyzetek, ahol nincs rózsaszínű tökéletes megoldás. Ha az ilyen konfliktusokat nem tudjátok megoldani, akkor kár együtt élésről, házasságról álmodozni sajnos.
Kedves első: az őszinteség és zsarnokság nem ugyan az!
Rólad a Igthorn lovag jut eszembe a Gumi macikból!
http://www.youtube.com/watch?v=ip5u_R4WyaU
:D
én az őszinteség híve vagyok
csak nem akarom megbántani, és keresem a megfelelő szavakat
leb.szni semmi féleképpen nem fogom, ez neki megszokott nekem nem, ennyi az egész, értelmes felnőtt emberek vagyunk, ez nem lesz akadály a kapcsolatba, csak idegesítő
mindenkinek van, én igyekszem bármin változtatni ami neki nem tetszik
az ÉRTELMES válaszokat köszönöm! a többivel nem tudok foglalkozni
Ja, ha most nem teszed meg, lehet azt fogja hinni direkt még szereted is amit csinál és még inkább csinálni fogja a kedvedért!
Muhaha!
:D
haha utolsó kommentelő nagyon vicces vagy :)
nem szakító ok:) csak biztos Veletek is előfordul hogy idegesít valami:) nem olyan világ rengető dologra kell gondolni:)
elmondom hogy idegesít, csak utálok bárkit is megbántani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!