Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjek ha a külsőm nincs összhangban a belsőmmel? A csajok elsőre rosszfiúnak néznek, aztán meglepődnek és marad a barátság. Mit tehetek ez ellen?
24 vagyok. Külsőre 184cm magas, 18 éves koromig focista voltam, aztán áttértem a bodybuildingre. Rövid a hajam, több tetoválásom van. Idegenekkel szembeni viselkedésem és kiállásom miatt minden nő azt hiszi rólam hogy én mindenkit meg.... aki él és mozog, rosszfiú vagyok, stb. Közben meg a külsőm szöges ellentéte vagyok. Zárkózott, nincs sok barátom (sokan érdekből haverkodnak de ez csak felszín) jólnevelt, udvarias. Szeretem a barátnőimet (2 volt eddig) a tenyeremen hordani, becézgetni, jól bánni velük. Akikkel ismerkedem, azt mondják hogy furcsa vagyok emiatt, utána már csak barátkozni akarnak. Amint kedves vagyok velük és udvarias. Amíg bunkónak tűnök és s*g*fejnek addig érdeklődnek irántam. Onnantól nem.
Azért viselkedem így mert a zárkózottságom miatt ezzel rejtem el magamat, ezzel védekezem hogy ne adjam ki magam. Mert sokat csalódtam.
Legutóbb is beleszerettem egy csajba (sokáig lepleztem előtte) de 7 hónap után már mondtam neki mindig hogy szeretem, ölelgettem, kicsimnek becéztem. Azt mondta a szakításkor hogy olyan vagyok mint egy óvodás, egy férfi maradjon "távol" a nőtől mert nem az anyja vagy a nővére. Szerinte tartózkodóbban, idegenebben kellett volna viselkednem. Nem pedig ilyen belsőségesen. Ennek a kapcsolatnak már 1.5 éve, azóta nem volt kb. semmi.
Hogyan kéne ismerkednem, közelednem? Tényleg nem érdekli a nőket egy rendes srác?
Mindenki azt mondja rám hogy "olyan fura, valami nem stimmel vele" már ránézésre is. Le kéne kezelnem a nőket, leoltani őket mindig, húzni az agyukat és semmilyen érzést nem kéne kimutatnom? Gáz az ha egy férfi túlzottan kimutatja az érzéseit ha szeret egy nőt?
Szerintem ez fantasztikus, hogy te ilyen vagy. Sokszor én azért is kerülöm az olyan pasikat, mint amilyennek kívülről te leírtad magad, mert belül általában bunkók és olyan nem kell nekem.
Sokkal inkább olyan, mint amilyennek leírtad magad, hogy kedves vagy és törődsz a barátnőddel. És a külsőd sem hátrány, sőt..
Ne add fel a keresést, biztosan találsz magadnak egy olyan nőt, aki értékelni fogja ezt. Mellesleg, ha bárhová mentek, senki nem mer majd belétek kötni ;)
1. fő kérdés:
Szerintem te egy sztereotípiát alakítottál ki magadban a jó és rossz fiús külsőről. Holott a külső ugye 1 tulajdonsága az embernek. Ha tetszik a külsőd légy rá büszke, ha tetszik a belsőd légy rá büszke, így vagy te egy egész. Tehát fogadd el magad. :)
Próbálj olyanokkal ismerkedni, akik eddig nem keltették fel a figyelmedet.
2.fő kérdés:
Minden csaj, aki rossz fiúnak nézett, a külsőd alapján ítélt meg. Szerintem semmit sem kell különösen tenned, hagyd, hogy a csajok megismerjenek, és akinek nem tetszik, amit a felszín alatt talál, az lelép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!