Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm elutazik nyáron külföldre,3 hétre. Szerintetek is önzőség?
Tudni kell hogy év közben nem tudunk minden nap találkozni, mert még nem élünk együtt, és egyetem + munka + 20 km távolság miatt csak 3-4 naponta szoktunk találkozni, együtt aludni.
Ezért én nagyon vártam a nyarat, amikor az egyetem legalább kiesik, és több időnk van egymásra. Ez eddig tényleg működik, sokat találkozunk, sok közös program, sok szex, jól érezzük magunkat.
Viszont kb. egy hónapja mondta nekem, hogy ő augusztusban 3 hétre elutazik külföldre egy nyári önkéntes táborba dolgozni. Az igazság az, hogy tőlem is kérdezte, nem akarok-e elmenni vele, de én a melóból nem tudok csak úgy 3 hetet hiányozni, és mondtam hogy nem. Erre ő jelentkezett egyedül és fel is vették.
Szóval elrontja a nyarat azzal, hogy pont amikor időnk lenne egymásra, ő elutazik 3 hétre nélkülem.
Kérdeztem tőle, hogy most akkor mi a fontosabb, én vagy az a rohadt tábor? Azt mondta, hogy ő mindig nagyon szeretett utazni, kultúrákat megismerni, stb., és ha már nyaralásra nincs pénzünk, ez az önkéntes munka a legjobb módja (fizetik útiköltséget is meg mindent), és hogy ezt a lehetőséget nem hagyhatta ki. Viszont én ezt önzőségnek érzem, mert azt a lehetőséget meg kihagyja, hogy nyáron azt a 3 hetet is együtt töltsük, inkább idegen külföldiekkel lesz, mert ő arra vágyik.
Kicsit mérges vagyok emiatt, ti hogy látjátok?
Amúgy 2 éve vagyunk együtt és 22-23 évesek vagyunk.
Ismerős amit leirtál..Köztünk pedig 60km van és igy is alig találkozunk,szóval a nyár a legjobb "időpont" hogy sok időt töltsünk el együtt..
Sajnos nekem rokonaim Magyarországon élnek és én is most nyáron szeretnék elmenni,viszont a barátom dolgozik és nem fog tudni valószinűleg velem jönni.
A másik hogy ő is épp ugyanilyen mint te..nem rosszból,de nekem is nagyon fáj hogy ő önzőnek tart,mert itt akarom hagyni,miért nem megyek máskor.És nekem is nagyon fáj..szóval a barátnődnek is,gondolj csak bele milyen rossz lehet.
Dolgozni is szeretnék elmenni külföldre,csak én nagyobb eséllyel találnék munkát,mint ő,és mivel a szülei is kint dolgoznak,nem jöhetne velem,mert a házat is vigyázni kell..de ez mindegy..csak ez is egy ujjabb gond,mivel nem tudom igy milyen lehetne a kapcsolatunk..
De ne legyél ilyen,3 hét nem a világ vége,és dolgozni megy,nem pasizni vagy ilyesmi. Képzeld csak magad az ő helyébe,lehet te is elmennél,ha ilyen alkalom csak egyszer adódna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!