Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek az első randin, hogy semmit ne szúrjak el?
Egy fiúval már régebb óta msnezünk, és ma lejön, hogy találkozzunk , és megbeszéljük a dolgokat...
Mindketten elmondtuk, hogy mit érzünk egymás iránt, és mindketten komoly kapcsolatot szeretnénk egymással...
Félek, hogy valamit elszúrok a randin..
Mit tegyek, és mit ne?
Az a nagy baj velem,hogy ilyenkor annyira görcsölök a dolgokon, hogy minden jó legyen, minden kérdésére jól válaszoljak, be ne égjek, hogy teljesen nem ön magam adom..
Hiába próbálom, nem megy..
Ő mondta, ha meglát megcsókol..és akkor utánna hogyan tovább?? Mintha már járnánk, vagy mii?
Én kezdeményezzek?
uuu..Légyszii valakii :D
Egyenlőre a csók is megteszi, azt meg állítólag úgyis lenyomja...
Ha még nem láttátok egymást élőben, akkor vigyázz arra, nehogy meglepetés érjen!!!
Én a helyedben legalább egy felnőttet magammal vinnék, hogy messziről szemlélje az eseményeket és értesíteni tudja a rendőröket, ha bármi gáz van...
Ne add ki magad csak úgy!
Egy dolog az msn és más dolog a valóság.
Ismertem olyan lányt aki másfél évig chattelt egy sráccal, amíg végül találkoztak. Két alkalom elegendő volt ahhoz, hogy rájöjjön milyen bunkó a srác.
Ismertem amúgy a srácot..
összejöttünk.ma vagyunk 2hónaposak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!