Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek az első randin,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek az első randin, hogy semmit ne szúrjak el?

Figyelt kérdés

Egy fiúval már régebb óta msnezünk, és ma lejön, hogy találkozzunk , és megbeszéljük a dolgokat...

Mindketten elmondtuk, hogy mit érzünk egymás iránt, és mindketten komoly kapcsolatot szeretnénk egymással...

Félek, hogy valamit elszúrok a randin..

Mit tegyek, és mit ne?

Az a nagy baj velem,hogy ilyenkor annyira görcsölök a dolgokon, hogy minden jó legyen, minden kérdésére jól válaszoljak, be ne égjek, hogy teljesen nem ön magam adom..

Hiába próbálom, nem megy..

Ő mondta, ha meglát megcsókol..és akkor utánna hogyan tovább?? Mintha már járnánk, vagy mii?

Én kezdeményezzek?

uuu..Légyszii valakii :D

2010. jan. 9. 11:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Egyenlőre a csók is megteszi, azt meg állítólag úgyis lenyomja...

Ha még nem láttátok egymást élőben, akkor vigyázz arra, nehogy meglepetés érjen!!!

Én a helyedben legalább egy felnőttet magammal vinnék, hogy messziről szemlélje az eseményeket és értesíteni tudja a rendőröket, ha bármi gáz van...

2010. jan. 9. 12:02
 2/5 anonim ***** válasza:
probald meg nem elfingani magad
2010. jan. 9. 12:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne menj el úgy nem baszol el semmit.
2010. jan. 9. 12:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Ne add ki magad csak úgy!

Egy dolog az msn és más dolog a valóság.

Ismertem olyan lányt aki másfél évig chattelt egy sráccal, amíg végül találkoztak. Két alkalom elegendő volt ahhoz, hogy rájöjjön milyen bunkó a srác.

2010. jan. 9. 12:26
 5/5 A kérdező kommentje:

Ismertem amúgy a srácot..

összejöttünk.ma vagyunk 2hónaposak :D

2010. márc. 3. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!