Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az irigység-féltékenység tönkreteheti a barátságokat?
Amióta van stabil párkapcsolatom, valahogy azok a barátaim, akik anno szinte heti szinten kerestek, valahogy elmaradoznak...
(Nekik nincs elég régóta párkapcsolata.)
Nekem egy gyerekkori barátságom ment így tönkre. Amikor nekem lett barátnő, a haverom nagyon ki volt borulva, bár nem azért mert barátnőt találtam magamnak hanem azon hogy nekem van neki meg nincs, ugye irigység. Meg persze neki meg is volt akkor a maga baja és ugye sokszor nem álltam mellé amit bánok is, mert mellé állhattam volna, sőt a barátnőm sajnos meg is alázta őt, mert hát eléggé az a felszínes csaj és szinte részletes leírást adott neki hogy mik a hibái meg le is hordta őt pedig alig ismerte. Bár a csajjal szakítottam is utána nem sokkal mert ez tényleg csúnya volt tőle de az az én hibám hogy nem álltam a barátom mellé, bár nem tudom mit érzett akkor épp, min ment keresztül mert ő látszólag tűrte a dolgot és utána elvolt még velünk de furcsa volt az tény.
Utána lévő napokban meg amikor szakítottunk beszélgettünk dolgokról, de amikor összejöttem egy másik csajjal ráadásul pont azzal a csajjal jöttem össze aki nagyon bejött a haveromnak és régebb óta ismeri nálam, hát onnantól kezdve tönkre is ment minden. Irigy meg féltékeny volt rám, pedig a haverom tudta jól hogy a csajnál esélye sincs mert nem jön be neki ezt a csaj is nem egyszer leszögezte bár volt lelkiismeret furdalásom hogy összejöttem vele de azt nem gondoltam volna hogy a barátságunk rovására megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!