Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak engem idegesít a "párom"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem idegesít a "párom" kifejezés?

Figyelt kérdés
2014. júl. 18. 22:36
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%
Mikor itt a gyakorin már 10-szer olvasom ezt a szót az agyfasz kerülget.
2014. júl. 19. 11:17
 32/38 anonim ***** válasza:
nem tudom, a páromat is idegesíti
2014. júl. 19. 12:48
 33/38 anonim ***** válasza:
100%
Engem is nagyon idegesít. Főleg mikor középiskolás lányok így nevezik az aktuális barátjukat. Barátom, barátnőm, férjem, feleségem, élettársam miért nem jó? Nem tudom miért kell affektálni. És szerintem a kedvesem sem jobb.
2014. júl. 20. 15:29
 34/38 anonim ***** válasza:
33%
Nekem a "férjem" túl hivatalos. Nem tükrözi a kapcsolatunkat.
2014. júl. 20. 17:28
 35/38 anonim ***** válasza:
63%

Mi az, hogy nem tükrözi a kapcsolatotokat?!

Te alapból vagy ilyen ....orék vagy nekifutásból?!?!

Ne légy már ilyen szánalmas, felnőtt nő létedre!

2014. júl. 20. 20:04
 36/38 anonim ***** válasza:
100%

Az szànalmas,ha az o

Ilyen 20 alattiak nevezik így -.-

2014. júl. 21. 21:56
 37/38 anonim ***** válasza:
64%
Ha kérhetem, a sértegetést mellőzzük! Ha valakinek nem tetszik, ne használja, ennyi! De miért szánalmas, ha számomra az a férfi, akivel az eddigi életemnek több, mint a felét leéltem, akivel 21 éve együtt vagyok jóban-rosszban, akit a mai napig szeretek, és aki nélkül nem tudom elképzelni az életemet, többet jelent, mint férj? Ez csak egy titulus, egy családi állapotot jelez. Ő nekem ettől sokkal több. És lehet mondani, hogy párja a zokninak van, de ahogy egy fél pár zokni nem ér semmit, ugyanúgy az én életem is értelmét veszítené, ha elveszteném Őt. Számomra ez ezt jelenti. És ha emiatt egy szánalmas nyomoronc vagyok, büszkén vállalom! :)
2014. júl. 22. 07:32
 38/38 anonim ***** válasza:
53%

Vera nyomorék? Ez jó :DDDDD

Sok nő órákat vehetne tőle... :)

2014. júl. 22. 09:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!