Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt mondják, hogy "első szerelem", akkor eme kifejezés hallatára ti mire gondoltok? Mit jelent ez?
Úgy értem, hogy az első párkapcsolat? Az első viszonzott szerelem? Az első (akár nem viszonzott) komoly vonzódás?
Én elsős koromban szerelmet éreztem egy fiú iránt. Aztán 7.-8. osztályos koromban nagyon nagy szerelmet éreztem egy másik fiú iránt. Utána 1,5 évig hihetetlenül szerelmes voltam egy srácba. Utána pedig volt egy 2 hónapos kapcsolatom, igaz, abban nem voltam túl szerelmes, ezért is szakítottam.
Most akkor mi az "első szerelem"?
Neked egyik sem, gőzöd sincs róla mi a szerelem.
Egébként nekem a kib*szott nagy pofáraesés jut róla az eszembe:D
És 3 éves voltam mikor szerelmes lettem. És 4 éven átt szerettem. Mindenhova követtem, folyton vele játszottam stb. Utána elköltöztek. Emlékszem sirtam is :D
L
Egy ember szerintem nem egyszer lehet szerelmes...
Egyébként meg 1-szer voltam IGAZÁN nagyon szerelmes, de a többi is az volt, csak ez az egy volt a legnagyobb.
Én kétszer voltam egyszer 8 évesen ami 4 évig tartott aztán jött a következő villámcsapás 12 évesen ami had ne mondjam meddig tartott 6-7 évig. Kegyetlenség!
Most 26 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!