Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb nő miért ennyire buta?
Előre leszeretném szögezni hogy a kérdés nem egy csalódás következménye, nem gyűlölöm a nőket, egyszerűen tapasztalom ahogy sokak mások is, és nem egyszer már egy-egy nő ismerősöm is bevallotta.
Sok nő mindig eldobják elutasítja azt akivel neki jó, ami teljese irracionális, hisz ebben mi az élvezet. Sosem azt akarják akit nekik "kéne" (logikusan), vagy akit akarnak, azt eldobják miután megkapták. Ebben hol az értelem? Továbbá az is feltűnt hogy a nők szeretik ha kicsit alázzák őket ---> Egy csomó nő a bunkó nagyszájú férfiakra bukik. Persze vannak indokok mellettük, nem ítélem el ha őket választják mert ettől lehetnek jó fejek, de aki bunkó és nem tiszteli a párját lesz*rja az alapvetően rossz akárhogy nézem.
Nos? A kérdés adott.
" nem közömbös számodra az illető, aztán egy pillanat alatt valami miatt teljesen megváltozik benned valami és volt/nincs szikra köztetek"
Ilyen nem igazán létezik. Az a szikra akkor ott sem volt a részéről. Esetleg tetszettél, vagy szimpatikus voltál neki, de ahogy jobban megismert, nem alakult ki, nem mélyült el benne a dolog és rájött, hogy mégsem érdekled.
Honnan tudod, mi kell a nőknek, honnan tudod, melyik partnerük az, aki ezeket képviseli/nem képviseli?
A nők nem szeretik, ha alázzák őket, viszont egy bántlamazó kapcsolatból nagyon nehéz kilépni, és sokan nem is mernek, de igazából nem a bunkókat szeretik, hanem az ideológiátlan, unalmas, papucsokat nem szeretik.
A kérdésedre megadtad a választ,azért mert buták!
Ezek a nők tényleg sötétek és nem értékelik sem a lelküket,sem a testüket,de el kell,hogy mondjam az álompasijuk sem egy észlény,úgy,hogy összepasszolnak-hidd el. Akik ilyen kapcsolatban élnek,hogy a párjuk tiszteletlen és megalázó,hidd el legtöbb esetben nem is érdemelnek más milyet. Lehet engem ó-divatúnak nevezni,de pl:egy nőnek nem kötelező orálisan szexelni,oda térdelni a férfi elé és lenyelni a .......,hogy a szeretett 'pasi meg könnyebbüljön,vagy otthon mosogatni még a párja kocsmázik,csajozik. Személy szerint soha nem választottam ilyen barátot,a párom tisztel és nem alázott meg soha,nem is vágyom alantas szerepre semmilyen téren.
Tényleg sok nőnek nem kihívás egy rendes pasival élni,együtt vannak a pénze miatt és közben a rossz fiúkról álmodoznak,ilyen is van. Meg olyan is aki nem cserélné le semmiért a rendes,kedves párját!
Amit te szikrának gondolsz az első randin, az csupán érdeklődés. Sajnos rosszabb esetben néha játszadozás is, ha nem korrekt a lány.
Ha pedig mást választ, akkor megint oda lyukadunk ki, hogy aziránt a másik iránt van meg benne az a bizonyos szikra. Barátzónába nem tesz az ember olyat, akivel úgy érzi, hogy szikrázik köztük a levegő.
14-es úgy néz ki tényleg nincs más válasz rá. Buták! Erről beszéltem, örülök hogy te érted mire gondoltam.
Egyébként azt is tisztáznám hogy itt nincs rossz válasz, mindenkit véleményét elfogadtam és mérlegeltem, a legtöbbre le is írtam a reakcióm, az ellenvetéseim, de mindenkinek ment a plus! :)
Ismerkedni szabad szerintem kötetlenül. Aztán vagy kialakul valami kölcsönösen, vagy nem. Hogy ezt az ember eldöntse, ahhoz tényleg kellenek akár hetek is. Csak ilyenkor az a tisztességes, ha nem hitegetjük a másikat, nem csapjuk be.
Hogy aztán kit választ az ember, az sokszor azon múlik, hogy kivel érzi ténylegesen azt a bizonyos szikrát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!