Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egymás agyára menés?

Figyelt kérdés
Kérdésem az lenne hogy 5 hónapja vagyunk együtt a barátommal és ha heti szinten sokat vagyunk együtt akkor megunhatjuk egymást? heti csaknem 5-6 napot együtt vagyunk. Nem vagyunk már pisisek, 20on felül vagyunk, de most úgy döntött hogy nehogy egymás agyára menjünk, így ritkítsuk a találkozások napjait. Mindketten egyetemre járunk. Azt mondta fél hogy egymás agyára mennénk előbb utóbb és azt nem szeretné hogy szétmenjünk, de félre ne értsem, nem un vagy ilyesmi csak nem szeretné hogy elromoljon a kapcsolatunk. Nekem nagyon hiányzott így is abban a 1-2 napban amikor nem volt velem, nem tudom hogyan fogom ezt viselni :( Túl reagálom? vagy ti hogy látjátok ezt az egészet?
2010. jan. 8. 22:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Én szerintem hülyeség, az élet túl rövid ahhoz, hogy ne használjuk ki minden percét, amit csak lehet.
2010. jan. 8. 22:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Egy párkapcsolatban , főleg ha együtt is éltek néha egymás agyára lehet menni. Milyen unalmas lenne már? Szóval ha ne is laktok eggyütt akkor nem értem.Szerintem hülyeség, hogy emiatt ne találkozzatok. Nem terveztek komolyabbat? Házasság után akkor mit fogtok csinálni? Külön fogtok lakni vagy mi? Az utolsó kérdések természetesen csak a szemléltetés kedvéért voltak.
2010. jan. 8. 22:39
 3/7 A kérdező kommentje:

azt mondta mindkettőnknek kell magánélet is, ne legyünk a hét majdnem minden napján komplett együtt

várok még hasznos válaszokat

2010. jan. 8. 22:43
 4/7 anonim ***** válasza:

Én speciel fiú vagyok, de amikor leszáll az a bizonyos lila köd, akkor én se nem látok se nem hallok. Olyankor minden percet amit nem a szerelmemmel töltök, elvesztegetett időnek érzek.

Amikor szerelmes vagyok én biztos, hogy nem tudok reálisan gondolkozni, csak a mának élek és nem azon agyalok, hogy mi lesz holnap.

Persze embere válogatja, van aki nem szereti ha nagyon rátelepednek és egy kicsivel nagyobb szabadságot akar.

2010. jan. 8. 22:47
 5/7 anonim ***** válasza:
lila vagy rózsaszin, de köd, na igen..., de 5 honap után az már mulik, és pedig utána is van szerelem, csak nem olyan őrült, és nem akar minden mp et a másikkal tölteni, kell idő családra barátokra is, akiket a ködös időkben bőven elhanyagolt. szoval lehet ez is a háttérben, sokminden oka lehet, valsz jót akar, de nehéz ilyenkor jó döntéseket hozni, bármely ponton is, mert ugye abban is van rossz ha 24/7 együtt, meg abban is ha külön.
2010. jan. 9. 00:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Drága ha esetleg odáig jutok hogy házasság vagy csak együtt élés hogy akarja a magán életet megoldani? Csak érdeklődés szinten. Amúgy meg ha nem vagyok eleget együtt soha nem is ismeritek meg egymást igazán. Legalább is szerintem.
2010. jan. 9. 02:50
 7/7 anonim ***** válasza:

nem irigyellek,én párom 3 év után sem unja azt hogy együttvagyunk rengeteget,ha tehetné,napi 24 órát velem lenne (csak ugy melo,egyetem,de azért igy is délutántol másnap reggelig majdnem minden nap megvan:D és nem élünk együtt...hivatalosan nem:D)

22/L

2010. jan. 9. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!