Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egymás agyára menés?
azt mondta mindkettőnknek kell magánélet is, ne legyünk a hét majdnem minden napján komplett együtt
várok még hasznos válaszokat
Én speciel fiú vagyok, de amikor leszáll az a bizonyos lila köd, akkor én se nem látok se nem hallok. Olyankor minden percet amit nem a szerelmemmel töltök, elvesztegetett időnek érzek.
Amikor szerelmes vagyok én biztos, hogy nem tudok reálisan gondolkozni, csak a mának élek és nem azon agyalok, hogy mi lesz holnap.
Persze embere válogatja, van aki nem szereti ha nagyon rátelepednek és egy kicsivel nagyobb szabadságot akar.
nem irigyellek,én párom 3 év után sem unja azt hogy együttvagyunk rengeteget,ha tehetné,napi 24 órát velem lenne (csak ugy melo,egyetem,de azért igy is délutántol másnap reggelig majdnem minden nap megvan:D és nem élünk együtt...hivatalosan nem:D)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!