Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy vékony pasi és egy arányosan telt lány összeillik?
mért lenne baj?! A sok h*lyegyerek itt a baj. Ha zavar a kérdés, nem kell válaszolni. Főleg nem ilyen módon.
Tehát a kérdésre válaszolva, szerintem nem baj. Nekem is van ismerősöm, a férfi kicsit izmosabb alkat, de a barátnője kövér. Látszik köztük a különbség, de szeretik egymást, nem is rég házasodtak.
Én is, és barátnőm is átlagos testalkatúak vagyunk, és mégis van, hogy a buszon 2 tinédzser kis p*csa bámul minket, és kibeszélnek.
Tehát lehet akármilyen egy pár, a kötekedő h*lyegyerekek, mint akik ezen az oldalon is vannak, bármibe bele tudnak kötni.
Ha nem foglalkozol velük, és a pároddal szeretitek egymást, akkor abba senkinek nem lehet beleszólása :)
Magyarán: Satnya srác és dagadt lány!?:D
Ha nektek jó akkor ok, csak vigyázz nehogy összetörjön a csaj hancúrozás közben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!