Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap esti sztorim a pasimmal meg az alkohollal. Mit tennetdk?
Majdnem 1 eve vagyunk egyutt, o 32, en 25 eves vagyok. Az iszogatas dolog miatt mar marha sok cirkuszunk volt. En ugyanis abszolut antialkoholista vagyok, o meg eloszeretettel kocsmazik, vagy lep le a haverjaval inni es olyankor telefonon el sem lehet erni, sot masnap sem egeszen addig, amig ki nem fetrengte magat a masnapossagbol. Egy nehanyszor mar kozoltem vele, hogy lehet valasztani. En, vagy az alkohol. Na de a tegnap:
most eppen nalunk toltjuk az elkovetkezo hetet. O most szabadsagon van, en dolgozok. Tegnap este jott ertem munkaba, elotte bement a teszkoba. Pakolom ki a szatyorbol a kajat, az aljan talaltam 4 doboz sört. (Mar volt itthon neki amugy is 2 uveggel) kerdeztem, hogy ez minek? mondja hogy hat "akartam inni 1 sort ". Mondom neki, dehat ott van 2 uveggel. Mondja o, hogy dehat az meleg, nem volt hutobe. Aztan felvilagositottam, hogy ez itt nem kocsma es nekem nincs szuksegem egy iszakos ferfire. Megfogtam mind 6 sort egy szatyorba es kivagtam a kukaba. O meg kepes volt kiszedni es csakazert is ivott 1-et. Egyetlen ok amiert tegnapi osszeveszesunk alkalmaval nem pakolta ossze a cuccat es nem ment haza, az az volt, hogy be volt alva a kocsija az udvarunkba, mogotte meg apam kocsija, es ejfelkor mar nem volt pofaja apamnak szolni, hogy alljon el az utbol. Egyebkent mar nem lenne itt.( 200 Km-erre lakunk amugy egymastol)
O az elso igazan komoly kapcsolatom, tele vagyink tervekkel de ezzel az alkoholizalassal tonkre tesz mindent. Most itt alszik mellettem es azon gondolkoztam, hogy ha felkel, megmondom neki, hogy el lehet donteni mi a fontos. En, vagy a pia. Es ha ugy van akkor elkuldom. Mi a velemenyetek? jogos?( bocs az ekezetekert, telefonrol irtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!