Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tegnap esti sztorim a pasimmal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap esti sztorim a pasimmal meg az alkohollal. Mit tennetdk?

Figyelt kérdés

Majdnem 1 eve vagyunk egyutt, o 32, en 25 eves vagyok. Az iszogatas dolog miatt mar marha sok cirkuszunk volt. En ugyanis abszolut antialkoholista vagyok, o meg eloszeretettel kocsmazik, vagy lep le a haverjaval inni es olyankor telefonon el sem lehet erni, sot masnap sem egeszen addig, amig ki nem fetrengte magat a masnapossagbol. Egy nehanyszor mar kozoltem vele, hogy lehet valasztani. En, vagy az alkohol. Na de a tegnap:

most eppen nalunk toltjuk az elkovetkezo hetet. O most szabadsagon van, en dolgozok. Tegnap este jott ertem munkaba, elotte bement a teszkoba. Pakolom ki a szatyorbol a kajat, az aljan talaltam 4 doboz sört. (Mar volt itthon neki amugy is 2 uveggel) kerdeztem, hogy ez minek? mondja hogy hat "akartam inni 1 sort ". Mondom neki, dehat ott van 2 uveggel. Mondja o, hogy dehat az meleg, nem volt hutobe. Aztan felvilagositottam, hogy ez itt nem kocsma es nekem nincs szuksegem egy iszakos ferfire. Megfogtam mind 6 sort egy szatyorba es kivagtam a kukaba. O meg kepes volt kiszedni es csakazert is ivott 1-et. Egyetlen ok amiert tegnapi osszeveszesunk alkalmaval nem pakolta ossze a cuccat es nem ment haza, az az volt, hogy be volt alva a kocsija az udvarunkba, mogotte meg apam kocsija, es ejfelkor mar nem volt pofaja apamnak szolni, hogy alljon el az utbol. Egyebkent mar nem lenne itt.( 200 Km-erre lakunk amugy egymastol)

O az elso igazan komoly kapcsolatom, tele vagyink tervekkel de ezzel az alkoholizalassal tonkre tesz mindent. Most itt alszik mellettem es azon gondolkoztam, hogy ha felkel, megmondom neki, hogy el lehet donteni mi a fontos. En, vagy a pia. Es ha ugy van akkor elkuldom. Mi a velemenyetek? jogos?( bocs az ekezetekert, telefonrol irtam)

2014. júl. 18. 05:53
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
szerintem ezt túlreagálod. azt mindenki tudja, hogy 1 sör nem sör, 2 sör egy sör. úgy beszélsz mintha tolná liter számra a vodkát. néha jár mindenkinek ennyi. de az is lehet, hogy abszolút nem vagytok összeillőek egyszerűen ha egy ilyen dolgot sem tudtok kezelni közösen.
2014. júl. 18. 05:58
 2/32 anonim ***** válasza:
Szerintem ne legyél ennyire felháborodva, neki most szabadsága van, hadd érezze jól magát. Az az igazság nálam mindig van ital és ha eljönnek a barátaim akkor közösen iszunk mértékkel, nem vagyok ettől még alkesz, hogy ha kizárólag csak alkalom adtán megiszok egy sört,vagy valami rum-colával ilyesmit és közben meg beszélgetünk, jól érezzük magunkat. Ez miatt én sosem cirkuszolnék, vedd kicsit lazábbra a figurát, hallgatólagosan figyeld meg, hagyd rá, hogy ha nem szólsz akkor hogy viselkedik, ha mértékkel iszik néha egy-egy sört, azért szerintem tök felesleges cirkuszolnod. Ne legyél vele ennyire kötöszködös, inkább ha már együtt vagytok tedd szebbé a szabadságát és érezzétek jól magatokat.
2014. júl. 18. 06:02
 3/32 A kérdező kommentje:
Szabadsagtol fuggetlenul is ivott mindig. Es a mertek nala a bebaszasig tart.
2014. júl. 18. 06:07
 4/32 anonim ***** válasza:
51%
Jogos. Utána járj utána szakembernél a problémának, és tartsd be, amit mondanak!
2014. júl. 18. 06:09
 5/32 anonim ***** válasza:
68%
azt azért nem hiszem, hogy mindennap iszok ha már munkahelye van. az nálam is addig tart ha már elkezdtem, ebbe nincs semmi ördögtől való. te lehetsz antialkoholista, nem is neked kell inni. de azt nem értem mi jogon dobtad ki a kukába a cuccost :D ez olyan mintha a te cuccaidat dobná ki, mondván nem kell sminkelni anyukám. had érezze jól magát és ne legyél ennyire hárpia. ez az én meglátásom.
2014. júl. 18. 06:10
 6/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem eltulzod, és ha eddig is téged ennyire zavart hogy iszik, akkor miért jársz vele, miért ápolgatod vele a kapcsolatot. Soha senki nem változik meg, csak ideig óráig. Én lány vagyok, de én is néha iszok, nem mindennap, de ha buliban vagy társaságban vagyunk akkor mértékkel. Ha ennyire antialkoholista vagy és nem tudod elviselni, ha a párod néha iszik, akkor Te vagy a hibás és eddig is vele voltál, ha meg tudtad akkor meg miért hisztizel. Döntsd el mit akarsz, elfogadod olyannak amilyen max. a határokban egyeztek meg, vagy ha nem birod elviselni hogy akár egy-két sört megigyon, akkor mond el neki és bucsuzz el tőle.
2014. júl. 18. 06:17
 7/32 anonim ***** válasza:
34%
így van, ez csak hiszti
2014. júl. 18. 06:18
 8/32 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok piálós típus, 1 évben 1-2 max 3-szor iszok, akkor is csak pár gyümölcsös sört...nekem ennyi az 'igényem'...de pl apám régen nagyon sokat ivott, főleg miután szétmentek anyámmal (pia miatt nagyrészt) és a tesómék is vele mentek...meg van mindenkinek az elég...6 sör azért tényleg nem a világ, picit durván reagáltál, hogy kidobtad...szerintem egy kapcsolatban nem dönthetsz te és nem dönthet ő...ott ketten vagytok ti...szóval olyan megoldás kell, ami mind2-töknek megfelel...engeded, hogy igyon mértékkel, és néha a barátaival mérték nélkül, de ne legyen mindennapos...és akkor mind2-en megkapjátok amit szeretnétek...vagy megbeszéled vele, ha veled van akkor nem iszik...ezt közösen kell megbeszélni, nyugodtan, higgadtan...nem követelni kell, hanem kérni és meghallgatni a másikat is...

21F

2014. júl. 18. 06:20
 9/32 A kérdező kommentje:
Kertem mar szep szoval es csunya szoval is, hogy vegyen vissza. Egyik sem hasznal. Szerintem ha neki ennyire fontos az alkohol az eleteben, normalis noje sose lesz. Itt nem 1evben 3szor par gyumolcsos sorrol van szo, hanem mindennapos esti sorozesrol. Egyedul is kepes inni, hat meg tarsasagban....
2014. júl. 18. 06:32
 10/32 anonim ***** válasza:
de akkor mi tart még benne ebbe az egészbe ha látod, hogy ez így neked nem megy?
2014. júl. 18. 06:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!