Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érzem méltónak magam a páromhoz. Mivel segíthetek ezen?
Nincs szükségem arra, hogy bizonyítást kapjak róla, hogy de, jó vagyok. Kaptam. De nem tudom magam elfogadni, főleg a párom mellett. Minden percét csodálom, 10 hónap után is úgy érzek iránta, mint az első hetekben. És ezért vagyok elkeseredve. Teljességében megbízok benne, de attól tartok, valahol mélyen ő sem lát bennem sokat. Az ember ha szeret valakit, megnő a toleranciaküszöbe, és nem képes belátni, nem vagyok több, mint átlagos. Nagyon sovány vagyok, ezt édesapámtól örököltem. Nem vagyok telt, nincs fenekem, se mellem, a hajam mindig össze-vissza áll, és sorolhatnám a külsőm. Fontoskodok, kijavítom a dolgokat, sokat beszélek, stb.. Soha nem éreztem még, hogy ennyire elfogadnának. Ő megteszi, de nem akarom azt, hogy csak szeretetből tegye. Ha mondom ezt neki, mindig sikerül megnyugtatnia, de nem hosszútávon... Olyan sokat nyúztam már, nem akarom, hogy rám unjon, mélyen sem. Nem akarom elveszíteni.
Kérlek, tanácsoljatok valamit, félek, hogy nem fogja bírni az önbizalomhiányom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!