Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem érzem méltónak magam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem érzem méltónak magam a páromhoz. Mivel segíthetek ezen?

Figyelt kérdés

Nincs szükségem arra, hogy bizonyítást kapjak róla, hogy de, jó vagyok. Kaptam. De nem tudom magam elfogadni, főleg a párom mellett. Minden percét csodálom, 10 hónap után is úgy érzek iránta, mint az első hetekben. És ezért vagyok elkeseredve. Teljességében megbízok benne, de attól tartok, valahol mélyen ő sem lát bennem sokat. Az ember ha szeret valakit, megnő a toleranciaküszöbe, és nem képes belátni, nem vagyok több, mint átlagos. Nagyon sovány vagyok, ezt édesapámtól örököltem. Nem vagyok telt, nincs fenekem, se mellem, a hajam mindig össze-vissza áll, és sorolhatnám a külsőm. Fontoskodok, kijavítom a dolgokat, sokat beszélek, stb.. Soha nem éreztem még, hogy ennyire elfogadnának. Ő megteszi, de nem akarom azt, hogy csak szeretetből tegye. Ha mondom ezt neki, mindig sikerül megnyugtatnia, de nem hosszútávon... Olyan sokat nyúztam már, nem akarom, hogy rám unjon, mélyen sem. Nem akarom elveszíteni.

Kérlek, tanácsoljatok valamit, félek, hogy nem fogja bírni az önbizalomhiányom

2014. júl. 18. 01:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Nyugi, ha valóban szeret elfogad úgy ahogy vagy. Légy boldog vele, mert ha ezt folytatod csak elveszíted.
2014. júl. 18. 01:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Na pont ez a fajta viselkedés idegesítő. Hagyd ezzel a fszba. Ha akar ugyis le fog lepéni egy masikkal, nem gondolod?
2014. júl. 18. 01:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Ezt a baromságot,ha nem lennél neki jó és méltó,már elhagyott volna,sőt veled sem lenne.Örülj hogy van egy nő aki szeret,és legyél vele inkább hogy ezen depizel,mert semmit nem érsz el vele.
2014. júl. 18. 07:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Utolsónak, milyen nő aki szereti? Nekem úgy jött le, hogy a kérdező a nő, de mindegy. Szóval kedves kérdező, lehet sablonosnak fog hangzani, de teljes mértékben igaz, először magadat kell megszeretned és szépnek látnod ahhoz, hogy más is szeressen. A barátod biztosan beléd szeretett valamiért, de egy idő után neki is elege lesz ebből, hidd el. Változtatnod kell, mert ezt a legnagyobb szerelem sem bírja ki. Én is voltam hasonló helyzetben, csak nálunk az exem volt ilyen. Én tök jó pasinak láttam és imádtam, de ő mindig elégedetlen volt magával és folyton azon görcsölt, hogy elhagyom egy jobbért, mert egy ilyen jó nő mint én, stb...a végén már olyan őrölt féltékenységi jeleneteket rendezett az önbizalomhiánya miatt, hogy tényleg nem volt más megoldás, mint a szakítás, különben bediliztem volna. Rettenetesen sajnáltam, mert nagyon szerettem, de egy ilyen embert hosszú távon nem lehet szeretni, úgyhogy a te érdekedben változz. Mi 1 évig húztuk. 25/N
2014. júl. 18. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!